Libnet.ro
UNICEF

08:00

Trei barbati care apar in reportajul Sky News, retinuti de DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei barbati care apar in reportajul Sky News, retinuti de DIICOT

Procurorii DIICOT au retinut, in cursul zilei de ieri, trei barbati care apar in reportajul realizat de televiziunea britanica Sky News despre un presupus trafic cu arme, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Trei dintre traficantii de arme din reportajul Sky News, retinuti de DIICOT. Jurnalistii britanici le-au cerut protagonistilor sa vorbeasca in romana, chiar daca limba lor materna e maghiara (VIDEO)

UPDATE 11:47: Jurnalistii de la Sky News le-au cerut in mod expres traficantilor de arme sa vorbeasca in timpul filmarilor in limba romana, chiar daca limba lor materna este.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; doi dintre ei au fost retinuti

ACTUALIZARE 22:04 DIICOT a facut a doua retinere O a doua persoana care apare in reportajul realizat de postul Sky News a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; unul dintre ei a fost retinut

ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News Unul dintre cei trei suspecti romani care apar in reportajul Sky News, Attila Pantics, a fost retinut in aceasta seara pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Surse: DIICOT a inceput urmarirea penala fata de trei dintre barbatii care apar in reportajul Sky News (VIDEO)

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au inceput urmarirea penala fata trei dintre barbatii care apar in reportajul Sky.

Unul dintre traficantii de arme din reportajul Sky News a fost retinut (VIDEO)

Unul dintre cei trei barbati vizati in dosarul deschis dupa reportajul Sky News a fost retinut, informeaza Mediafax. Au fost reaudiati toti inculpatii, iar fata de clientul meu, domnul Pantics.

Romanul care a jucat rolul traficantului de arme in reportajul Sky News a fost RETINUT. Cel mai probabil, vor fi retinuti si ceilalti doi inculpati. Ancheta DIICOT ar putea fi extinsa asupra jurnalistilor britanici

Procurorii DIICOT l-au retinut pe unul dintre actorii care au jucat in reportajul Sky News, Attila Szabo Pantics. Ceilalti doi sunt inca in ancheta si risca retinerea. Investigatiile s-ar putea extinde prin comisie rogatorie, jurnalistul britanic Stuart Ramsay riscand inculparea - surse .

DIICOT: Reportajul Sky News despre presupusii traficanti de arme din Romania, inscenat

Procurorii DIICOT au identificat armele si persoanele mascate care apar in reportajul Sky News despre presupusii traficanti de arme din Romania, potrivit procurorului sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, care a declarat ca in acest caz se confirma un scenariu, despre care crede ca a fost pus la cale de jurnalistii britanici.

Romanii implicati in reportajul Sky News au fost retinuti. Ce acuzatii le aduc procurorii DIICOT

Dana Grecu a dezvaluit, joi, in cadrul emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3, ca romanii implicati in reportajul Sky News despre presupusi traficanti de arme din Romania su.

Trei dintre traficantii de arme din reportajul Sky News, arestati preventiv (VIDEO)

Trei dintre cei cinci asa-zisi traficanti de arme din reportajul Sky News au fost arestati, informeaza B1 TV. Decizia judecatorilor nu este una definitiva si, cel mai probabil, ea va fi contestata de avocati.

DIICOT confirma: Reportajul Sky News, o inscenare a jurnalistilor britanici (VIDEO)

Daniel Horodniceanu, seful DIICOT, a confirmat ca reportajul Sky News in care sunt prezentati un grup de asa-zisi traficanti de arme este unul contrafacut, arata B1 TV. Au fost indentificate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )