Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei fosti presedinti ai Ucrainei sustin planul de pace propus de Porosenko pentru estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Trei fosti presedinti ai Ucrainei sustin planul de pace propus de Porosenko pentru estul Ucrainei

Fostii presedinti ucraineni Leonid Kravciuk, Leonid Kucima si Viktor Iuscenko, au anuntat joi seara ca sustin planul de pace propus de actualul presedinte Petro Porosenko, privind solutionarea situatiei in. continuă pe Antena3

Trei fosti presedinti ai Ucrainei sustin planul de pace propus de Porosenko pentru estul Ucrainei

Fostii presedinti ucraineni Leonid Kravciuk, Leonid Kucima si Viktor Iuscenko, au anuntat joi seara ca sustin planul de pace propus de actualul presedinte Petro Porosenko, privind solutionarea situatiei in estul Ucrainei.

PLANUL DE PACE propus de presedintele Ucrainei! NU include si incetarea unilaterala a focului

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a dezvaluit vineri un plan de pace in 14 puncte al carui obiectiv este sa puna capat insurectiei separatiste proruse din estul tarii, a anuntat un post ucrainean.

Un lider a insurgentilor prorusi din estul Ucrainei a respins conditiile planului de pace propus de presedintele Porosenko

Un lider al insurgentilor prorusi din estul Ucrainei a respins vineri conditiile planului de pace propus de presedintele Petro Porosenko, explicand ca rebelii refuza dezarmarea daca trupele guvernamentale nu se.

DNA: Trei fosti directori in cadrul SC Electrica SA, printre care si fostul director general Nicolae Coroiu, urmariti penal pentru abuz in serviciu dupa ce ar fi prejudiciat societatea cu 1,64 milioane euro

Procurorii anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de trei fosti directori in cadrul SC Electrica SA, printre care si Nicolae Coroiu, la data faptelor director general al societatii, acuzati de abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma continuata. DNA sustine ca in perioada 2004-2005, la nivelul Electrica SA s-au efectuat achizitii de echipament de protectie si echipament de lucru de la un singur furnizor - SC Tech Safety Sa Tg. Jiu - in cantitati nejustificat de mari si la preturi supraevaluate, cauzandu-se Electrica SA, respectiv Electrica Serv SA prin sucursalele Moldova si Muntenia Nord) un prejudiciu cumulat de aproximativ 1. 135 euro.

Trei fosti directori Electrica, urmariti penal pentru achizitii nejustificate

Trei fosti directori din cadrul Electrica sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie pentru ca, intre 2004 si 2005, au fost cumparate echipamente de protectie si echipamente de lucru de la un singur furnizor in cantitati nejustificat de mari si la preturi supraevaluate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )