Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu trei Galaxy S5, Samsung a creat poate cel mai ciudat sau mai interesant om de zapada [VIDEO]

Playtech Playtech,
Cu trei Galaxy S5, Samsung a creat poate cel mai ciudat sau mai interesant om de zapada [VIDEO]

Samsung Galaxy S5 rezista la apa si in caz ca ai uitat asta, compania iti aduce aminte printr-un videoclip cel putin interesant. Partea proasta e ca desi rezista la apa,nu este singurul. Samsung Galaxy S5 e telefonul vedeta al sud-coreenilor si cel mai mult i-au laudat rezistenta la apa. Cum iarna apa devine, de regula, gheata sau zapada, Samsung s-a gandit sa se mai laude inca o data cu telefonul sau si rezistenta sa intr-un mod inedit. Asa a rezultatun []. continuă pe Playtech

LG G3 e cel mai recent smartphone care a explodat cand era pus la incarcat

Dupa o serie de telefoane Samsung si Apple ce au explodat, acum este vorba de un LG G3 care a luat foc intr-un mod greu de inteles sau de acceptat. intr-o perioada in care cei mai multi dintre noi sunt in febra cadourilor pentru cei dragi, se pare ca nu toti sunt privati de evenimente neplacute. Printr-un set de mesaje publicatepe Reddit , un utilizator a detaliat un scenariu destul de agresiv prin care un telefon a explodat. Cel mai [].

Cel mai bun telefon LG din 2013 primeste Android 5.0 Lollipop

LG G2, cel mai bun telefon LG din 2013 si unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut, vaprimi in viitorul apropiat Android 5. 0 Lollipop. Android 5. 0 Lollipop isi face aparitia pe un numar din ce in ce mai mare de dispozitive. LG a fost printre primele companii care au lansat actualizarea la cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Google. La acest moment, majoritatea modelelor LG G3 ruleaza Android 5. 0 Lollipop, iarpana la finalul anului sunt [].

Kate Upton fost cel mai cautat model pe Google in 2014! E mai tare decat Heidi Klum si Gisele Bundchen!

Reusind sa intreaca nume precum Gisele Bundchen, Kate Moss, Heidi Klum, Naomi Campbell sau Alessandra Ambrosio, Kate Upton a fost desemnata cel mai cautat model pe Google, in anul 2014! .

Decalajele SUA-UE se adancesc. PIB-ul SUA a crescut cu 5% in trimestrul al treilea, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, cu mult peste estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a investitiilor companiilor, potrivit datelor Departamentului pentru Comert.

Cel mai calduros Ajun din ultimele doua DECENII. Azi, temperaturile ajung si la 20 de GRADE

Meteorologii spun ca acesta este cel mai cald Craciun din ultimele doua decenii si jumatate. Temperaturile sunt specifice primaverii, iar soarele va straluci in aproape toata tara:in Dobrogea si.

Gheorghe Angelescu, cel mai longeviv consilier prezidential al Romaniei, ar avea legaturi in dosarul EADS (VIDEO)

Gheorghe Angelescu este cel mai longeviv consilier prezidential al Romaniei. Initial membru al FSN, Angelescu a reusit sa isi pastreze functia timp de 14 ani dupa ce i-a sfatuit pe Ion Iliescu si Traian.

Adam Sandler este actorul cu cel mai exagerat salariu de la Hollywood!

Adam Sandler a fost denumit, de catre revista Forbes, actorul cu cel mai exagerat salariu de la Hollywood. In acelasi clasament mai regasim nume precum Sandra Bullock, Channing Tatum, Johnny Depp sau Ben Stiller.

PIB-ul SUA a crescut cu 5% in trimestrul al treilea, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, cu mult peste estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a investitiilor companiilor, potrivit datelor Departamentului pentru Comert.

Florentino Perez stie cine va castiga Balonul de Aur: Cristiano Ronaldo e cel mai bun

In luna ianuarie a anului 2015, la Zurich, va fi decernat Balonul de Aur. Florentino Perez, presedintele celor de la Real Madrid, stie deja cine va fi marele castigator: Cristiano Ronaldo este complet, fara indoiala este cel mai bun.

Ministerul Fondurilor Europene preia Managementul Programelor Operationale Mediu si Transport, care au cel mai mare risc de pierdere a banilor

Ministerul Fondurilor Europene preia activitatea si structurile Autoritatilor de Management aferente Programului Operational Sectorial Mediu si Programului Operational Sectorial Transport, potrivit Ordonantei de Urgenta pentru aprobarea unor masuri de eficientizare a sistemului de gestionare a instrumentelor structurale, care a fost publicata in Monitorul Oficial astazi, 22 decembrie - potrivit unui comunicat al Ministerului. Programul Operational Sectorial Mediu are o alocare financiara de 4,41 miliarde de euro, iar Programul Operational Sectorial Transport are o alocare de 4,42 miliarde de euro pentru perioada 2007-2013. Eugen Teodorovici a declarat recent ca aceste doua programe au cel mai mare risc de a pierde o parte din fondurile alocate, la finalul anului 2015 cand sumele necheltuite sunt automat sistate. Riscul estimat de Teodorovici este de minimum 20%.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )