Libnet.ro
UNICEF

13:45

Trei IT-isti din Cluj vor sa reuseasca ce n-au reusit Facebook si Google: internet pentru toata planeta

Adevărul Adevărul,
Trei IT-isti din Cluj vor sa reuseasca ce n-au reusit Facebook si Google: internet pentru toata planeta

Vlad Iuhas, Radu Iuhas si Sebastian Presecan, trei tineri din Cluj, au dezvoltat o tehnologie prin care locuitorii din zonele sarace ale Globului pot avea acces la internet fara o conexiune de date. continuă pe Adevărul

Porsche vrea sa ajunga sa aiba sute de angajati la centrul de inginerie din Cluj si va realiza acolo si software pentru masini autonome

Centrul de inginerie al Porsche - care este de putin timp operational la Cluj - are sapte angajati, va ajunge la 20 pana la final de an, obiectivul fiind ca efectivele sa creasca pana la cateva sute de angajati, au spus oficialii companiei germane. In doi-trei ani centrul va realiza si parti din soft-urile care se vor regasi pe masinile autonome ce vor fi lansate dupa 2025, spune Malte Radmann, managing director Porsche Engineering Group.

CNADNR executa lucrari de reparatii pe trei drumuri nationale din Brasov. Vor exista restrictii in trafic

Lucrarile sunt de reparatii si nu vor dura foarte mult, maxim doua saptamani. Se lucreaza in cursul saptamanii si vor exista restrictii in trafic.

Electric Castle: Peste 30.000 de oameni, prezenti la festivalul din Cluj in primele doua zile

Peste 30. 000 de oameni s-au aflat, joi, la concertele din prima zi oficiala a festivalului de muzica electronica Electric Castle, trupa islandeza Sigur Ros fiind principala atractie a zilei. Vineri, pe scena festivalului care se desfasoara in perioada.

Consumatorii din Europa vor sa utilizeze sisteme de identificare biometrica pentru securizarea platilor

Consumatorii din Europa isi doresc sa foloseasca sisteme de identificare biometrica pentru a plati, in special atunci cand acestea sunt utilizate impreuna cu alte metode de securitate, arata un studiu Visa Inc. Recunoasterea amprentei este cea mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )