Libnet.ro
UNICEF

17:31

Trei morti, printre care agresorul, si 7 raniti intr-un atac armat in Louisiana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei morti, printre care agresorul, si 7 raniti intr-un atac armat in Louisiana

Un individ a deschis focul ieri intr-o sala de cinema din Louisiana, SUA, omorand doua persoane si ranind alte sapte, inainte de a-si pune capat zilelor, a anuntat politia locala, citata de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Trei morti, printre care agresorul, si 7 raniti intr-un atac armat in Louisiana

Un individ a deschis focul ieri intr-o sala de cinema din Louisiana, SUA, omorand doua persoane si ranind alte sapte, inainte de a-si pune capat zilelor, a anuntat politia locala, citata de AFP.

Cel putin 25 de morti si zeci de raniti intr-un atentat sinucigas comis in Afganistan

Cel putin 25 oameni au fost ucisi, iar alti 40 au fost raniti intr-un atac sinucigas produs miercuri in nordul Afganistanului, informeaza site-ul postului Al Jazeera. Atacul sinucigas a avut loc intr-o piata aglomerata din orasul Almar, situat in provincia Faryab nordul Afganistanului).

Siria: Trei jurnalisti spanioli care faceau o investigatie in Alep au disparut, existand temerea ca ar fi fost rapiti

Trei jurnalisti spanioli care lucrau in orasul sirian Alep au disparut, existand temeri ca ar fi putut fi rapiti, informeaza BBC News Online, citand presa spaniola. Potrivit asociatiei presei spaniole FAPE,.

Accident cu trei morti si patru raniti in Satu Mare

Trei persoane au decedat si patru au fost ranite intr-un accident rutier petrecut marti dimineata pe raza localitatii satmarene Ciuperceni. in urma ciocnirii frontale dintre doua autoturisme in.

ATAC ARMAT la un cinematograf din SUA. Bilantul tragediei: trei morti si sapte raniti

Doua persoane au fost ucise si alte sapte au fost ranite, joi seara, dupa ce un barbat inarmat a deschis focul intr-un cinematograf din orasul Lafayette, in statul american Louisiana. Ulterior, atacatorul s-a sinucis.

Atac armat la un cinematograf din SUA, soldat cu trei morti, inclusiv atacatorul

Un barbat inarmat a deschis focul intr-un cinematograf din orasul Lafayette, in statul american Louisiana, joi seara, omorand doua persoane si ranind alte sapte, dupa care s-a sinucis, au anuntat autoritatile, citate de CNN.

Turcia: 457 de combatanti teroristi straini, printre care si un roman, au fost retinuti la granita cu Siria in primele sase luni din 2015

457 de combatanti teroristi straini care incercau sa mearga la lupta in Siria au fost retinuti in primele sase luni ale acestui an de autoritatile din Turcia, informeaza agentia Anadolu, citand surse.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )