Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel putin 25 de morti si zeci de raniti intr-un atentat sinucigas comis in Afganistan

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 25 de morti si zeci de raniti intr-un atentat sinucigas comis in Afganistan

Cel putin 25 oameni au fost ucisi, iar alti 40 au fost raniti intr-un atac sinucigas produs miercuri in nordul Afganistanului, informeaza site-ul postului Al Jazeera. Atacul sinucigas a avut loc intr-o piata aglomerata din orasul Almar, situat in provincia Faryab nordul Afganistanului). continuă pe Hotnews

Atentat sinucigas in Afganistan. Cel putin 25 de persoane au murit

Cel putin 25 oameni au fost ucisi, iar alti 40 au fost raniti intr-un atac sinucigas produs miercuri in nordul Afganistanului.

Cel putin 28 de morti in Turcia, in urma unui atac atribuit organizatiei teroriste Statul Islamic

Cel putin 28 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite intr-un atentat comis luni la un centru cultural din orasul turc Suruc si atribuit gruparii radicale Stat Islamic SI), relateaza site-ul ziarului Hurriyet.

Cel putin 11 persoane au murit, intr-un grav accident rutier

Cel putin 11 persoane au murit si peste 20 au fost ranite intr-un accident implicand un autobuz si un camion in apropiere de orasul siberian Krasnoiarsk, au anuntat miercuri autoritatile locale, potrivit.

Turcia: 27 de morti si 100 de raniti intr-un atentat sinucigas la Suruc

Douazeci si sapte de persoane au fost ucise si in jur de 100 ranite in puternica explozie produsa astazi intr-un centru cultural din orasul turc Suruc, in apropierea granitei cu Siria, insa numarul victimelor ar putea creste, a anuntat Ministerul de Interne, transmit Reuters si Anadolu.

Cel putin 27 de persoane au murit in urma unui atentat comis in Turcia

Cel putin 27 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite intr-un atentat comis luni la un centru cultural din orasul turc Suruc si atribuit gruparii radicale Stat Islamic SI), relateaza site-ul ziarului.

Iran: Cel putin 20 de persoane au murit in urma unor inundatii

Inundatiile din Iran au dus la moartea a cel putin 20 de persoane si la disparitia altor zeci. Multe cladiri s-au prabusit din cauza pamantului imbibat cu apa, devenit instabil, dupa ploile care au durat doua.

Turcia: Explozie intr-un centru cultural din orasul Suruc, aflat in apropierea granitei cu Siria. Cel putin 27 de oameni au murit

Cel putin 27 persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite luni in urma unei explozii care s-a produs intr-un centru cultural din orasul turc Suruc, apropierea granitei cu Siria, au anuntat oficiali.

Cel putin opt soldati afgani au fost ucis in urma unui atac efectuat din greseala de fortele NATO

Fortele NATO au efectuat din greseala, luni, o lovitura aeriana intr-un avanpost al soldatilor afgani aliati, cel putin opt militari fiind ucisi in urma atacului, informeaza Reuters. Informatia privind.

Cum ne pastram pielea sanatoasa atunci cand ne expunem la soare? Dr. Oprea Gilia: Persoanele care au peste 50 de alunite ar trebuie sa faca un consult dermatogic cel putin anual

Expunerea la soare are beneficiile sale estetice, insa riscurile lipsei de protectie sunt nenumarate. Este extrem de important sa stim ce crema de protectie solara trebuie sa folosim, cum trebuie sa procedeze persoanele care au un numar mare de alunite si care sunt semnalele la care trebuie sa fim atenti? Persoanele care au peste 50 de alunite ar trebuie sa faca un consult dermatogic cel putin anual, a explicat Dr. Oprea Gilia, medic specialist dermatologie.

Cel putin 100 de persoane ucise de rebelii siiti in sudul Yemenului, in ultimele 24 de ore

Cel putin 100 de persoane au fost ucise in sudul Yemenului de rebelii siiti, in ultimele 24 de ore, dupa ce duminica au pierdut controlul asupra unor imprejurimi ale orasului Aden, relateaza US News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )