Libnet.ro
UNICEF

22:15

Trei persoane retinute in urma perchezitiilor la evazionisti in 12 judete si Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Trei persoane retinute in urma perchezitiilor la evazionisti in 12 judete si Bucuresti

Trei persoane au fost retinute pentru 24 de ore iar 4. 000 de lei si 3. 600 de euro au fost ridicati in vederea confiscarii, in urma perchezitiilor desfasurate de politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. continuă pe Adevărul

Meteorologii au emis cod rosu de canicula pentru 12 judete, vineri si sambata - temperaturi de 39-42 grade Celsius. In restul tarii va fi cod portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi o avertizare cod rosu de canicula pentru zilele de vineri si sambata 4 si 5 august), care vizeaza 12 judete din jumatatea de vest a tarii, unde se vor semnala temperaturi extreme si disconfort termic deosebit de accentuat. Restul tarii va fi de asemenea sub avertizare cod portocaliu de canicula.

COD ROSU de canicula in 12 judete: Se anunta temperaturi extreme si disconfort termic deosebit de accentuat (FOTO, VIDEO)

Vreme extrema in Romania. Meteorologii au emis joi un cod rosu de canicula pentru 12 judete din Vestul tarii, pentru zilele de vineri si sambata. Restul tarii se afla sub.

Perchezitii in Bucuresti si alte 12 judete la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin firme fantoma

Politisti Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures efectueaza, miercuri, zeci de perchezitii in Bucuresti si in alte 12 judete, la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.

O ambarcatiune turistica s-a scufundat in Turcia. Trei persoane au murit

Autoritatile turce au transmis ca cele trei persoane date disparute in urma scufundarii unei ambarcatiuni turistice in largul coastelor provinciei Mugla din sud-vestul Turciei au fost gasite.

O ambarcatiune cu turisti s-a scufundat in apropierea statiunii Marmaris din Turcia: Trei persoane au murit

O barca pe care se aflau turisti s-a scufundat miercuri in largul coastei Marmaris din Turcia, informeaza hurriyetdailynews. com. Trei persoane si-au pierdut viata in urma accidentului. Celelalte opt au.

Accident grav in Maramures intre o masina si un camion: Trei persoane, printre care si un copil, au murit. Alti doi adulti si un copil sunt in stare grava la spital

Trei persoane, printre care si un copil, au decedat in urma unui accident rutier, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un camion care circula din sens opus, in noaptea de marti spre miercuri, pe DE 58, in Pasul Mesteacan, potrivit dispeceratului ISU Maramures, citat de Agerpres.

Accident grav in Maramures. Trei persoane, printre care si un copil, au murit

Trei persoane, printre care si un copil, au decedat in urma unui accident rutier, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un camion care circula din sens opus, in noaptea de marti spre.

Acccident grav in Maramures: Trei persoane decedate si alte trei ranite

Un accident grav a avut loc miercuri dimineata, in judetul Maramures care a rezultat moartea a trei persoane si trei persoane ranite, informeaza Mediafax. Reprezentantii ISU Maramures au.

Acccident grav in Maramures: Trei persoane decedate si alte trei ranite

Un accident grav a avut loc miercuri dimineata, in judetul Maramures care a rezultat moartea a trei persoane si trei persoane ranite, informeaza Mediafax. Reprezentantii ISU Maramures au.

Cod rosu de canicula pentru 12 judete. Arafat: Exista riscul sa creasca numarul de incendii de vegetatie

Update 12. 12: Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca exista riscul ca numarul incendiilor de vegetatie sa creasca din cauza temperaturilor extreme, dar da asigurari ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2407 seconds )