Libnet.ro
UNICEF

07:15

Trei secretari de stat din Ministerul Mediului au fost eliberati din functie de premierul Ponta

Antena3 Antena3,
Trei secretari de stat din Ministerul Mediului au fost eliberati din functie de premierul Ponta

Primul ministru Victor Ponta a semnat miercuri deciziile de eliberare din functie a trei dintre cei patru secretari de stat din cadrul Ministerului Mediului. Au fost eliberati din functie Ionut-Ciprian Iuga,. continuă pe Antena3

Un secretar de stat din Ministerul Agriculturii a fost jefuit de hoti

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Valentin Soneriu si-a gasit locuinta sparta de hoti, duminica noaptea, in jurul orei 24. 00, cand a ajuns acasa. Soneriu a.

Victor Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerului Mediului, doar unul la cerere

Premierul Victor Ponta a eliberat din functie miercuri, 11 septembrie, trei secretari de stat de la Ministerul Mediului: Ionut Ciprian Iuga, Puiu Gelu si Elena Dumitru. Potrivit deciziilor publicate tot miercuri in Monitorul Oficial, doar Elena Dumitru a fost eliberata la cerere din functie. Reamintim ca Ministerul Mediului este o institutie esentiala in afacerea Rosia Montana, dar pina la acest moment nu exista o legatura intre cele trei plecari si scandalul privind exploatarea aurifera. Vom reveni cu amanunte.

Victor Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerului Mediului

Premierul Victor Ponta a eliberat din functie miercuri, 11 septembrie, trei secretari de stat de la Ministerul Mediului: Ionut Ciprian Iuga, Puiu Gelu si Elena Dumitru. Potrivit deciziilor publicate tot miercuri in Monitorul Oficial, doar Elena Dumitru a fost eliberata la cerere din functie. Ionu Ciprian Iuga si Puiu Gelu au fost numiti in functie abia de sase luni, ambii fiind membri ai PNL. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca cei doi liberali urmeaza sa fie numiti in functii de conducere la cabinetul ministrului delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, liberala Lucia Varga.

Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerul Mediului

Premierul Victor Ponta a semnat miercuri deciziile de eliberare din functie a trei dintre cei patru secretari de stat de stat din cadrul Ministerului Mediului, respectiv Ionut-Ciprian Iuga, Puiu Gelu si Elena Dumitru.

Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerul Mediului

Premierul Victor Ponta a eliberat din functie astazi trei secretari de stat de la Ministerul Mediului, arata sursele de presa.

Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerului Mediului

Premierul Victor Ponta a eliberat din functie astazi trei secretari de stat de la Ministerul Mediului, arata sursele de presa.

Locuinta unui secretar de stat din Ministerul Agriculturii, sparta de hoti

Casa RAAPPS in care locuieste in Bucuresti secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Valentin Soneriu, a fost sparta in noaptea de duminica spre luni. Potrivit primelor cercetari, din casa nu au fost furate bunuri.

Locuinta secretarului de stat in Ministerul Agriculturii, Valentin Soneriu, sparta de hoti

Locuinta de serviciu a secretarului de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valentin Soneriu, a fost sparta de hoti, au declarat pentru Agerpres oficiali ai Politiei Capitalei. Soneriu.

Locuinta din Bucuresti a secretarului de stat Valentin Soneriu a fost sparta.

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Valentin Soneriu, a constatat abia duminica seara, cand s-a intors acasa, ca butucul de la usa era spart si lucrurile ii erau ravasite. Politia a venit imediat la fata locului insa a constatat ca din locuinta nu lipsesc bunuri. Secretarul de stat Valentin Soneriu locuieste intr-o casa RAAPPS din sectorul 2 al Capitalei. Sesizarea a fost primita in jurul orei 00. Politistii Sectiei 6 au facut cercetarea la fata locului si urmeaza sa .

Franta: O tabara insalubra locuita de familii originare din Romania a fost evacuata

O tabara insalubra din sud-estul Frantei ce era locuita de familii originare din Romania a fost evacuata, luni, potrivit Le Dauphine Libere. Timp de un an si jumatate, familii originare din Romania au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )