Libnet.ro
UNICEF

12:31

Victor Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerului Mediului, doar unul la cerere

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerului Mediului, doar unul la cerere

Premierul Victor Ponta a eliberat din functie miercuri, 11 septembrie, trei secretari de stat de la Ministerul Mediului: Ionut Ciprian Iuga, Puiu Gelu si Elena Dumitru. Potrivit deciziilor publicate tot miercuri in Monitorul Oficial, doar Elena Dumitru a fost eliberata la cerere din functie. Reamintim ca Ministerul Mediului este o institutie esentiala in afacerea Rosia Montana, dar pina la acest moment nu exista o legatura intre cele trei plecari si scandalul privind exploatarea aurifera. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Victor Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerului Mediului

Premierul Victor Ponta a eliberat din functie miercuri, 11 septembrie, trei secretari de stat de la Ministerul Mediului: Ionut Ciprian Iuga, Puiu Gelu si Elena Dumitru. Potrivit deciziilor publicate tot miercuri in Monitorul Oficial, doar Elena Dumitru a fost eliberata la cerere din functie. Ionu Ciprian Iuga si Puiu Gelu au fost numiti in functie abia de sase luni, ambii fiind membri ai PNL. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca cei doi liberali urmeaza sa fie numiti in functii de conducere la cabinetul ministrului delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, liberala Lucia Varga.

Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerului Mediului

Premierul Victor Ponta a eliberat din functie astazi trei secretari de stat de la Ministerul Mediului, arata sursele de presa.

Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerul Mediului

Premierul Victor Ponta a eliberat din functie astazi trei secretari de stat de la Ministerul Mediului, arata sursele de presa.

Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerul Mediului

Premierul Victor Ponta a semnat miercuri deciziile de eliberare din functie a trei dintre cei patru secretari de stat de stat din cadrul Ministerului Mediului, respectiv Ionut-Ciprian Iuga, Puiu Gelu si Elena Dumitru.

Trei secretari de stat din Ministerul Mediului au fost eliberati din functie de premierul Ponta

Primul ministru Victor Ponta a semnat miercuri deciziile de eliberare din functie a trei dintre cei patru secretari de stat din cadrul Ministerului Mediului. Au fost eliberati din functie Ionut-Ciprian Iuga,.

Sondajele din luna august: Victor Ponta, cotat de CSOP peste Mugur Isarescu la capitolul incredere

Trei sondaje realizate recent de CSCI 12-15 august), Sociopol firma infiintata de Mirel Palada, 23-26 august) si CSOP 24 august - 1 septembrie) coteaza USL la circa 60% din preferintele electoratului. Sondajul CSOP arata, potrivit cotidianului Adevarul, ca premierul Victor Ponta se bucura de cea mai mare incredere in randul electoratului, depasindu-l pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in timp ce Crin Antonescu scade la o cota de 17%, similara cu cea a presedintelui Traian Basescu. De notat ca cele trei sondaje au fost realizate inainte de evenimentele care au marcat finalul verii: copilul ucis de maidanezi si protestele anti-RMGC.

VIDEO Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este inchis. Protestele si-au atins scopul. In mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana este inchis si ca protestele de strada si-au atins scopul. Victor Ponta a precizat, vizibil suparat, ca nu a existat in USL o discutie despre respingerea acestui proiect, dar s-au antepronuntat liderii. Primul ministru a precizat ca s-a deplasat la Parlament pentru a se asigura ca dl Antonescu pune rapid pe ordinea de zi proiectul de lege privind Rosia Montana), se respinge, la fel va fi si la camera. Anuntul premierului vine la o ora dupa ce Crin Antonescu a declarat sa se opune proiectului. Sedinta birourilor permanente ale Senatului si Camerei pentru infiintarea unei comisii speciale pentru Rosia Montana, programata pentru luni, a fost anulata dupa declaratiile celor doi lideri USL. UPDATE 14:48: Victor Ponta: Nu vrem sa prostim oamenii, la 11:00 sa anunta ca sustinem si la 1:00 sa nu mai sustinem proiectul. ) Domnul Blaga si Antonescu au spus dinainte ca sunt contra. Atunci trebuie sa intram rapid la Senat - sigur, pe procedura normala, la comisii. O decizie pe un proiect atat de controversat trebuie luat de institutia suprema a tarii - de aceea am trimis proiectul la Parlament. Sa discute cu proiectul de lege pe masa. Din moment ce nu exista sprijin parlamentar, nu are rost sa tinem oamenii incurcati. Intra la Senat, se respinde, intra in procedura de urgenta si la Camera. 37: Victor Ponta a declarat ulterior ca vor exista cereri de despagubiri din partea companiei de la Rosia Montana, dar in mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces. Eu nu stiu cit vor cere despagubiri, dar probabil ca vor cere. La PSD fiecare voteaza cum crede de cuviinta.

Victor Ponta: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana inainte pentru ca era sustinut de Basescu si am spus ca, daca il sustine Basescu, e ceva rau / Exista interese din afara Romaniei pentru blocarea unor proiecte economice

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca liderul PNL Crin Antonescu are perfecta dreptate, trebuie o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana, dar ca ordinea logica este urmatoarea: intai facem dezbaterea, prezentam toate cifrele, dupa care luam o decizie. Din pacate, decizia s-a luat deja. Dl Blaga a anuntat-o sambata, desi dl Blaga si PDL stiu foarte bine proiectul, ca ei l-au aprobat, dar acum se spala pe maini, ca si Traian Basescu. Dl Basescu nu mai are nicio treaba cu Rosia Montana acum. Daca e o cearta intre Antonescu si Ponta, el nu se baga, a spus Ponta. Premierul a mai declarat ca exista interese straine pentru blocarea unor proiecte economice ale Romaniei, Rosia Montana fiind unul dintre ele, dar a precizat totodata ca e absolut convins, avand informatii de la serviciile specializate, ca majoritatea celor care protesteaza impotriva proiectului o fac cu buna credinta.

Victor Ponta: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana prima data pentru ca era sustinut de Basescu si am zis ca, daca il sustine Basescu, sigur e ceva rau / Exista interese din afara Romaniei pentru blocarea unor proiecte economice

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca liderul PNL Crin Antonescu are perfecta dreptate, trebuie o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana, dar ca ordinea logica este urmatoarea: intai facem dezbaterea, prezentam toate cifrele, dupa care luam o decizie. Din pacate, decizia s-a luat deja. Dl Blaga a anuntat-o sambata, desi dl Blaga si PDL stiu foarte bine proiectul, ca ei l-au aprobat, dar acum se spala pe maini, ca si Traian Basescu. Dl Basescu nu mai are nicio treaba cu Rosia Montana acum. Daca e o cearta intre Antonescu si Ponta, el nu se baga, a spus Ponta. Premierul a mai declarat ca exista interese straine pentru blocarea unor proiecte economice ale Romaniei, Rosia Montana fiind unul dintre ele, dar a precizat totodata ca e absolut convins, avand informatii de la serviciile specializate, ca majoritatea celor care protesteaza impotriva proiectului o fac cu buna credinta. Ponta: Relatia cu presedintele Basescu este foarte buna, in sensul ca nu am mai vorbit din luna mai, deci nu ne-am mai certatPonta: Nu se pune problema sa am vreo relatie tensionata cu Antonescu. Pe Crin, Oprescu si Daniel Constantin ii consider camarazii mei.

Victor Ponta, invitat la Sinteza Zilei

Astazi, primul ministru Victor Ponta vine la Sinteza Zilei. Nu pierde primul interviu al premierului de la izbucnirea protestelor impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana. Ce le raspunde Victor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )