Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trei studenti taiwanezi, agresati si jefuiti de un taximetrist din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trei studenti taiwanezi, agresati si jefuiti de un taximetrist din Bucuresti

Mafia taximetristilor din Bucuresti nu se lasa! Un sofer le-a urat cum a stiut el mai bine Bun venit in Romania! unor studenti taiwanezi, potrivit Antena 1 . continuă pe Wall-Street Ro

Un taximetrist din Bucuresti a agresat si jefuit un student taiwanez

Mafia taximetristilor din Bucuresti nu se lasa! Un sofer le-a urat cum a stiut el mai bine ,bun venit in Romania unor studenti taiwanezi. Tinerii au luat un autobuz pana la gara si urmau sa isi continue.

Barbatul care si-a ucis sora pe o strada din Bucuresti, arestat pentru 29 de zile.

Barbatul retinut dupa ce si-a ucis sora pe o strada din Capitala a fost arestat pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate marti de Tribunalul Bucuresti, prin care a fost admisa propunerea in acest sens formulata de procurori, potrivit Mediafax. Hotararea instantei poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti. Barbatul a fost retinut, marti, de procurorii Parchetului Capitalei pentru ca, in urma cu o zi, pe o strada din Bucuresti, si-a ucis sora, injunghiind-o de mai multe ori cu .

Profesori universitari din Bucuresti suspecti de coruptie

Procurorii bucuresteni au efectuat 22 de perchezitii la locuintele mai multor profesori din Bucuresti, Ilfov, Valcea si Olt anunta sursele de presa.

Truse de supravietuire de 100.000 de euro pentru cladirile cu risc seismic din Bucuresti.

Primaria Bucuresti a aprobat vineri un proiect de hotarare care prevede acordarea gratuita a unor truse de supravietuire pentru cetatenii care locuiesc in blocuri incadrate in clasa intai de risc seismic, primarul general Sorin Oprescu apreciind ca e o solutie de moment necesara in cazul unei nenorociri, potrivit Mediafax. Potrivit proiectului de hotarare aprobat vineri, trusele de supravietuire vor fi acordate gratuit, cetatenilor locatari sau proprietari ai imobilelor din aceste cladiri .

Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si judetul Ilfov.

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, miercuri, alimentarea cu energie electrica in cateva zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Agerpres. Miercuri, in Bucuresti, curentul electric va fi oprit, intre orele 8. 00, in urmatoarele zone: strazile Radu de la Afumati, Despot Voda, Badea Cartan, Educatiei, Viesparilor, Inginer Spiridon Iorceanu, Ion Ursu; strazile Paris, Londra, Belgrad, Varsovia, Atena. Intre orele 9. 00, alimentarea .

Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu .

Dan Diaconescu a fost miercuri la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Diaconescu a declarat, miercuri, la intoarcerea in tara ca de.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )