Libnet.ro
UNICEF

00:07

TREI ZILE DE VISCOL iN TOATA TARA! Anuntul de ULTIMA ORA al meteorologilor (VIDEO)

B1 B1,
TREI ZILE DE VISCOL iN TOATA TARA! Anuntul de ULTIMA ORA al meteorologilor (VIDEO)

Se schimba radical vremea! Meteorologii au anuntat ca din seara zilei de luni si pana miercuri la ora 20 intreaga tara va fi afectata de precipitatii sub forma de ninsoare, lapovita si. continuă pe B1

Alerta meteo: vin trei zile cu viscol si ger. Cat de frig se face si unde se anunta polei

Vin trei zile de iarna adevarata. Romania va fi lovita de un episod de viscol autentic, iar temperaturile vor scadea pana la minus 20 de grade. De luni seara, 15 ianuarie, si pana miercuri, vom avea parte de lapovita, ninsori viscolite, ploaie, in unele zone, polei si intensificari ale vantului.

Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ne asteapta noi valuri de ninsori, lapovita, polei, dar si viscol

Anunt de ultima ora de la meteorologi. Din aceasta seara, de la ora 20 si, pana miercuri seara ne asteapta noi valuri de ninsori, lapovita, polei, dar si viscol la munte. Alina Serban, meteorolog.

Ce se intampla luni la PSD. Informatii de ultima ora: Mihai Tudose va ameninta cu demisia daca nu va fi revocata Carmen Dan

Update: Informatie de ultima ora oferita de MIhai Gadea. Maine, MIhai Tudose va merge si va spune: Daca nu este revocata Carmen Dan imi dau demisia. Stire initiala: Jurnalistii Antena 3.

Cum va fi vremea in Bucuresti, in urmatoarele trei zile. Prognoza ANM

Vremea va fi in general inchisa in Bucuresti, in urmatoarele trei zile, urmand sa se depuna strat nou de zapada incepand din seara de luni, insa valorile termice di.

ANUNT DE ULTIMA ORA al premierului britanic: Se va organiza un AL DOILEA REFERENDUM privind BREXITUL?

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca nu se va convoca un al doilea referendum privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana. Anuntul vine dupa ce europarlamentarul Nigel Farange, un luptator pentru ie.

Romica Jurca- Avertisment de ultima ora. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Meteorologii anunta ca in urmatoarele zile vom avea parte de frig, ninsori si vant in anumite zone ale tarii. incepe iarna. Ninsorile care vor veni vor cuprinde toate.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )