Libnet.ro
UNICEF

01:05

A treia plecare din Guvernul tehnocrat. Premierul Dacian Ciolos ii cere demisia Ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu (VIDEO)

B1 B1,
A treia plecare din Guvernul tehnocrat. Premierul Dacian Ciolos ii cere demisia Ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu (VIDEO)

O noua demisie din Guvernul Ciolos. Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, ar putea demisiona dupa scandalul de la Opera Nationala. Se pare ca aceasta decizie ar veni la cererea premierului Dacian. continuă pe B1

A treia plecare din Guvernul tehnocrat. Premierul Dacian Ciolos ii cere demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu (VIDEO)

O noua demisie din Guvernul Ciolos. Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, ar putea demisiona dupa scandalul de la Opera Nationala. Se pare ca aceasta decizie ar veni la cererea premierului Dacian.

A treia demisie din Guvernul Ciolos. Vlad Alexandrescu pleaca de la Ministerul Culturii

Vlad Alexandrescu si-a anuntat demisia din functia de ministru al culturii, printr-o scrisoare deschisa adresata premierului, postata pe pagina sa de Facebook.

Unde isi petrece premierul Ciolos Pastele. Acasa la mine nu-i in Bucuresti

Premierul Dacian Ciolos a declarat miercuri ca isi va petrece Pastele acasa, ca de obicei, in Ardeal, potrivit agerpres. ro. Acasa la mine nu-i in Bucuresti. Acasa e acasa, in.

Dacian Ciolos, anunt despre situatia de la TVR: Guvernul isi asuma partial responsabilitatea!

Guvernul isi asuma partial responsabilitatea in rezolvarea situatiei TVR, a afirmat premierul Dacian Ciolos, care a adaugat ca in primul rand Executivul trebuie sa aiba ca partener de.

Tudor Chirila ii ataca pe Dacian Ciolos si Klaus Iohannis

Tudor Chirila il critica, intr-un text amplu publicat pe Facebook, pe premierul Dacian Ciolos dupa demisia ministrului Culturii. in final, artistul nu il scapa din vedere nici pe presedin.

Ce ii reproseaza Dacian Ciolos ministrului demisionar al Culturii. Declaratii pe Facebook si din mijlocul protestatarilor din Capitala

Premierul Dacian Ciolos, aflat miercuri seara in mijlocul protestatarilor care il sustin pe ministrul demisionar al Culturii Vlad Alexandrescu, a declarat ca modul in care au fost conduse.

Cum a fost surprins premierul Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a fost fotografiat in timp ce asteapta verdele la un semafor din fata Muzeului National de Istorie. Imaginea cu seful Guvernului circula zilele acestea pe retelele de.

Dacian Ciolos: Dupa Paste vom analiza modul in care au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului pana acum

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis miercuri ministrilor ca dupa Sarbatorile Pascale se va trage o linie si se va analiza cum au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului si pana acum. Urez.

Dacian Ciolos: E importanta cooperarea regionala in domeniul energetic cu tari precum Kazahstan, Turkmenistan

Pentru ca Romania sa devina un hub energetic, este importanta o cooperare europeana care sa mearga dincolo de tari precum Ucraina si Republica Moldova, a declarat premierul Dacian Ciolos, precizand ca un parteneriat cu tari precum Kazahstan sau Turkmenistan este important.

Dacian Ciolos: O mare parte a comunitatilor sarace si a tinerilor care nu-si gasesc un loc de munca se concentreaza in regiunea Moldova

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni ca in regiunea Moldovei se afla cea mai mare concentrare de comunitati sarace si de tineri fara loc de munca, informeaza Mediafax. De asemenea, seful.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )