Libnet.ro
UNICEF

07:00

Al treilea bebelus bolnav din Arges a murit. Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul

România Liberă România Liberă,
Al treilea bebelus bolnav din Arges a murit. Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta. Ministerul Sanatatii a publicat, marti, pe site-ul institutiei, un raport preliminar, privind ancheta in cazul imbolnavirii bebelusilor din Arges. Astfel, MS transmite ca nu exista o sursa unica de imbolnavire a bebelusilor. Mai mult, din datele de mentionate in foile de observatie, nu s-a indentificat nicio legatura intre cazuri. continuă pe România Liberă

inca un bebelus cu insuficienta renala din Arges a murit. Alti 4 copii sunt in stare grava, iar medicii sunt rezervati in privinta evolutiei lor

Numarul victimelor din valul de imbolnaviri care s-a abatut asupra bebelusilor din Arges a ajuns la doua. Copilul care a murit in aceasta dimineata la Spitalul Marie Curie din Bucuresti este tot o fetita. Alti 4 copii din cei 10 internati aici sunt in stare grava.

Parintele unui bebelus bolnav: Ne gandim sa dam statul in judecata

Tatal unui bebelus bolnav internat la Spitalul Marie Curie a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca va da statul in judecata pentru situatia incerta care planeaza in legatura cu valul.

UPDATE: ANSVSA: Bebelusii din Arges nu s-au imbolnavit din cauza portocalelor

Rezultatele testelor facute de Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor ANSVSA), dupa controalele realizate, sambata, la portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges, arata ca bebelusii nu s-au imbolnavit din cauza portocalelor.

Cinci bebelusi din Arges sunt in continuare in stare grava

Cinci bebelusi din Arges, tratati la Spitalul Marie Curie din Capitala, sunt in continuare in stare grava, doi dintre ei fiind ventilati mecanic, au anuntat, duminica, reprezentantii spitalului.

Cazul bebelusilor din Arges: Probe recoltate din portocalele unui lant de magazine. Cand vor fi anuntate rezultatele

Loturile de portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges sunt controlate de autoritatile sanitare, dupa ce atat parintii, cat si medicii si-au exprimat suspiciunea cum ca fructele ar putea fi motivul imbolnavirii bebelusilor, care au fost contaminati cu o bacterie periculoasa. Presedintele ANSVSA, Andrei Butaru, a declarat, sambata, ca probele recoltate din portocale vor fi trimise la laboratorul din Capitala, urmand ca cel tarziu marti sa fie prezentate rezultatele analizelor.

Controale la portocalele dintr-un lant de magazine, in cazul imbolnaviriii bebelusilor din Arges

Loturile de portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges sunt controlate de autoritatile sanitare, dupa ce atat parintii, cat si medicii si-au exprimat suspiciunea cum ca fructele ar putea fi motivul imbolnavirii bebelusilor, care au fost contaminati cu o bacterie periculoasa.

Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul bebelusilor din Arges. Doi copii, externati. Ce se intampla cu ceilalti bebelusi

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta.

Corpul de Control al Premierului investigheaza cazul bebelusilor din Arges

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta.

Unul dintre bebelusii aflati la Spitalul Marie Curie a murit. 10 copii din Arges mai sunt internati la Bucuresti cu infectii digestive puternice. Trei sunt in stare grava. Primele rezultate ale anchetei, asteptate luni

Unul dintre cei 11 copii internati cu infectii digestive grave la Spitalul de Urgenta pentru copii Marie Curie din Bucuresti a murit luni dimineata. Este vorba despre o fetita care era intubata, la sectia de Terapie Intensiva, transmite Digi24. Este al doilea deces provocat de sindromul hemolitic-uremic, dupa ce o fetita de 11 luni din Topoloveni, judetul Arges, murise in 4 februarie. Deocamdata, autoritatile nu pot spune de la ce s-au imbolnavit copiii. Primele rezultate ale anchetei ar putea fi anuntate luni, dupa cum au promis reprezentantii ANSVSA. UPDATE: Fetita a murit la ora 3. 00 luni dimineata. Ea fusese adusa la Bucuresti pe 10 februarie, dupa ce fusese la Spitalul de pediatrie din Pitesti.

ULTIMA ORA Unul dintre bebelusii aflati la Spitalul Marie Curie a murit. 10 copii din Arges mai sunt internati la Bucuresti cu infectii digestive puternice. Primele rezultate ale anchetei, asteptate luni

Unul dintre cei 11 copii internati cu infectii digestive grave la Spitalul de Urgenta pentru copii Marie Curie din Bucuresti a murit luni dimineata. Este vorba despre o fetita care era intubata, la sectia de Terapie Intensiva, transmite Digi24. Este al doilea deces provocat de sindromul hemolitic-uremic, dupa ce o fetita de 11 luni din Topoloveni, judetul Arges, murise in 4 februarie. Deocamdata, autoritatile nu pot spune de la ce s-au imbolnavit copiii. Primele rezultate ale anchetei ar putea fi anuntate luni, dupa cum au promis reprezentantii ANSVSA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )