Libnet.ro
UNICEF

23:45

UPDATE: ANSVSA: Bebelusii din Arges nu s-au imbolnavit din cauza portocalelor

România Liberă România Liberă,
UPDATE: ANSVSA: Bebelusii din Arges nu s-au imbolnavit din cauza portocalelor

Rezultatele testelor facute de Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor ANSVSA), dupa controalele realizate, sambata, la portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges, arata ca bebelusii nu s-au imbolnavit din cauza portocalelor. continuă pe România Liberă

Cazul copiilor bolnavi din Arges: Nu este de la portocale, analizele au fost negative

Rezultatele probelor recoltate din portocale sunt negative, iar copiii din judetul Arges s-au imbolnavit din alte cauze, a declarat luni, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Cazul bebelusilor din Arges: Probe recoltate din portocalele unui lant de magazine. Cand vor fi anuntate rezultatele

Loturile de portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges sunt controlate de autoritatile sanitare, dupa ce atat parintii, cat si medicii si-au exprimat suspiciunea cum ca fructele ar putea fi motivul imbolnavirii bebelusilor, care au fost contaminati cu o bacterie periculoasa. Presedintele ANSVSA, Andrei Butaru, a declarat, sambata, ca probele recoltate din portocale vor fi trimise la laboratorul din Capitala, urmand ca cel tarziu marti sa fie prezentate rezultatele analizelor.

Politistii au solicitat copii dupa foile de observatie ale micutilor din Arges internati la Marie Curie

ACTUALIZARE 16:00 Ancheta in cazul fetitei decedate dupa infectarea cu o bacterie, preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges Ancheta in cazul decesului fetitei de un an din Topoloveni, decedata dupa infectarea cu o bacterie, a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie trimis redactiei. *ACTUALIZARE 15:23 Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul copiilor din Arges cu sindrom hemolitic-uremic .

Cinci bebelusi din Arges sunt in continuare in stare grava

Cinci bebelusi din Arges, tratati la Spitalul Marie Curie din Capitala, sunt in continuare in stare grava, doi dintre ei fiind ventilati mecanic, au anuntat, duminica, reprezentantii spitalului.

Controale la portocalele dintr-un lant de magazine, in cazul imbolnaviriii bebelusilor din Arges

Loturile de portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges sunt controlate de autoritatile sanitare, dupa ce atat parintii, cat si medicii si-au exprimat suspiciunea cum ca fructele ar putea fi motivul imbolnavirii bebelusilor, care au fost contaminati cu o bacterie periculoasa.

Ministerul Sanatatii: In ultimele 36 de ore nu au mai fost transferati in Bucuresti bebelusi din Arges suspectati de infectie cu bacteria E-coli

Ministerul Sanatatii anunta ca in ultimele 36 de ore nu au mai fost transferati la Spitalul Marie Curie din Bucuresti bebelusi din Arges diagnosticati cu boala diareica acuta complicata. In acest moment, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie sunt internati in continuare 11 copii cu varste cuprinse intre 5 luni si 3 ani, transferati de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti in ultimele zile. La majoritatea acestora, starea de sanatate s-a ameliorat, 8 dintre ei fiind inca dializati peritoneal, iar unul necesitand asistenta respiratorie, informeaza Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat.

Unul dintre bebelusii aflati la Spitalul Marie Curie a murit. 10 copii din Arges mai sunt internati la Bucuresti cu infectii digestive puternice. Trei sunt in stare grava. Primele rezultate ale anchetei, asteptate luni

Unul dintre cei 11 copii internati cu infectii digestive grave la Spitalul de Urgenta pentru copii Marie Curie din Bucuresti a murit luni dimineata. Este vorba despre o fetita care era intubata, la sectia de Terapie Intensiva, transmite Digi24. Este al doilea deces provocat de sindromul hemolitic-uremic, dupa ce o fetita de 11 luni din Topoloveni, judetul Arges, murise in 4 februarie. Deocamdata, autoritatile nu pot spune de la ce s-au imbolnavit copiii. Primele rezultate ale anchetei ar putea fi anuntate luni, dupa cum au promis reprezentantii ANSVSA. UPDATE: Fetita a murit la ora 3. 00 luni dimineata. Ea fusese adusa la Bucuresti pe 10 februarie, dupa ce fusese la Spitalul de pediatrie din Pitesti.

ULTIMA ORA Unul dintre bebelusii aflati la Spitalul Marie Curie a murit. 10 copii din Arges mai sunt internati la Bucuresti cu infectii digestive puternice. Primele rezultate ale anchetei, asteptate luni

Unul dintre cei 11 copii internati cu infectii digestive grave la Spitalul de Urgenta pentru copii Marie Curie din Bucuresti a murit luni dimineata. Este vorba despre o fetita care era intubata, la sectia de Terapie Intensiva, transmite Digi24. Este al doilea deces provocat de sindromul hemolitic-uremic, dupa ce o fetita de 11 luni din Topoloveni, judetul Arges, murise in 4 februarie. Deocamdata, autoritatile nu pot spune de la ce s-au imbolnavit copiii. Primele rezultate ale anchetei ar putea fi anuntate luni, dupa cum au promis reprezentantii ANSVSA.

Marturia mamei unuia dintre bebelusii din Arges internati in stare grava in Bucuresti: Nu portocalele au imbolnavit-o pe fetita mea

Maya Stefania Dulgheru, unul dintre copiii adusi in Spitalul Marie Curie din Capitala cu sindrom hemolitic uremic, a fost scoasa de la dializa sambata, pentru ca starea ei s-a imbunatatit. Mama micutei, care trece prin cosmarul vietii sale, inca nu are raspunsul la intrebarea cum s-a imbolnavit copilul si crede ca anchetatorii sunt pe o pista gresita daca spun ca sursa infectiilor ar fi portocalele.

Cazul bebelusilor suspecti de infectare cu bacteria E-coli: Autoritatile sanitare preleveaza probe din portocalele de la un lant de supermarketuri din Arges

Autoritatile sanitare preleveaza sambata probe din loturile de portocale ale unui lant de supermarketuri din Arges, dupa ce parintii, dar si medicii si-au indreptat suspiciunile catre fructe pentru o posibila explicatie in cazul bebelusilor care s-au imbolnavit grav dupa ce au fost contaminati cu o bacterie periculoasa, anunta Digi 24. Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Andrei Butaru, a confirmat, pentru Agerpres, ca sunt recoltate probe din portocale de la un lant de magazine din judetul Arges cu care se presupune ca au fost contaminati copiii internati la Spitalul Marie Curie. Probele vor fi trimise la laboratorul din Capitala, urmand ca cel tarziu marti sa fie prezentate rezultatele analizelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )