Libnet.ro
UNICEF

14:30

Al treilea plan, la start!

România Liberă România Liberă,
Al treilea plan, la start!

Comisia Europeana a confirmat un acord cu Grecia asupra unui al treilea pachet financiar de ajutor. Creditorii au stabilit detaliile cu reprezentantii Atenei, urmand a mai fi de reglat cateva detalii. continuă pe România Liberă

Grecia: al treilea plan, la start!

Comisia Europeana a confirmat un acord cu Grecia asupra unui al treilea pachet financiar de ajutor. Creditorii au stabilit detaliile cu reprezentantii Atenei, urmand a mai fi de reglat cateva detalii.

Precizarile Finlandei privind cel de-al treilea plan de ajutor pentru Grecia

Finlanda a estimat marti ca mai este inca de lucru pentru adoptarea unui acord asupra unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia care sa-i asigure o finantare de 85 de miliarde de euro.

Comisia Europeana a anuntat aprobarea a 23 de programe multianuale pentru migratie, in valoare de 2,4 miliarde de euro

Comisia europeana a aprobat, luni, 23 de programe multianuale pentru migratie. Valoarea totala este de 2,4 milioane de euro, iar banii vor fi acordati prin fondul pentru Azil, Migratie si Integrare si AMIF) si.

Romania, ajutata de Comisia Europeana sa primeasca refugiati. La cat se ridica suma primita

Romania a primit, luni, de la Comisia Europeana, suma de 98,4 milioane de euro, pentru a ajuta 19 tari, pana in 2020, sa-si amelioreze capacitatile de primire a refugiatilor si securitatea frontierelor.

Romania primeste 100 de milioane de euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana CE) a anuntat luni aprobarea a 23 de programe multianuale pentru migratie, in valoare de 2,4 miliarde de euro, prin Fondul pentru Azil, Migratie si Integrare AMIF) si Fondul de Securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )