Libnet.ro
UNICEF

01:06

Romania primeste 100 de milioane de euro de la Comisia Europeana

Antena3 Antena3,
Romania primeste 100 de milioane de euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana CE) a anuntat luni aprobarea a 23 de programe multianuale pentru migratie, in valoare de 2,4 miliarde de euro, prin Fondul pentru Azil, Migratie si Integrare AMIF) si Fondul de Securitate. continuă pe Antena3

Program 2014-2020: 88 milioane euro pentru dezvoltarea zonei de granita romano-sarba

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania - Serbia a fost aprobat de catre Comisia Europeana in data de 6 august 2015, primul apel de proiecte fiind estimat a fi lansat in luna septembrie, arata un comunicat remis azi redactiei.

Comisia Europeana a anuntat aprobarea a 23 de programe multianuale pentru migratie, in valoare de 2,4 miliarde de euro

Comisia europeana a aprobat, luni, 23 de programe multianuale pentru migratie. Valoarea totala este de 2,4 milioane de euro, iar banii vor fi acordati prin fondul pentru Azil, Migratie si Integrare si AMIF) si.

32 milioane euro deja virati Romaniei de UE asteapta sa fie cheltuiti. Cheia: baza de date ANOFM cu tinerii someri, inexistenta

Fondurile puse la dispozitie de Comisia Europeana pentru formarea si angajarea tinerilor care nu sunt nici angajati, nici in educatie sau training vor putea fi accesate numai pe baza listelor nominale ale acestora, inregistrati oficial la ANOFM. Baza de date este in curs de realizare. Aproape 32 miliarde de euro au fost deja virate ca prefinantare.

Erste Group a revenit pe profit, cu 487,2 milioane euro, fata de primul semestru 2014

Erste Group a incheiat primul semestru din 2015 cu un profit net de 487,2 milioane de euro, comparativ cu un rezultat negativ de 929,7 milioane euro in perioada similara din 2014, toate tarile cu exceptia Ungariei contribuind pozitiv la acest rezultat, arata un comunicat remis azi redactiei.

UniCredit, profit net consolidat de 24 milioane euro in prima jumatate a anului 2015

UniCredit Tiriac Bank a anuntat, prin intermediul unui comunicat trimis redactiei, ca a realizat un profit net consolidat de 106,8 milioane de lei 24 milioane euro) in primele sase luni ale anului 2015, inainte de interesul minoritar.

UE investeste 75 de milioane de euro in regiunile de frontiera dintre Romania si Serbia pentru protectia mediului

Noul program transfrontalier Interreg-IPA, adoptat astazi de Comisia Europeana, vizeaza protejarea mediului in regiunile de frontiera dintre Romania si Serbia. Zona vizata de program se afla in centrul macroregiunii europene a Dunarii. Bazinul Dunarii acopera mai mult de jumatate din frontiera dintre cele doua tari.

IMMOFINANZ Group a intrat pe pierdere cu 361 milioane euro

Compania imobiliara Immofinanz Group, prezenta si pe piata din Romania, a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca a intrat in pierdere cu 361,4 milioane de euro, fata de un profit de 72 milioane de euro in anul fiscal 2013-2014.

Peste jumatate din parlamentari au datorii, in total de 35 milioane euro

Peste jumatate din cei aproape 550 de deputati si senatori au datorii, totalul sumelor datorate de acestia depasind 35 de milioane de euro, dupa cum arata declaratiile de avere ale politicienilor, care s-au imprumutat la banci atat in euro, cat si in lei, dolari sau franci elvetieni.

Lichiditate de 1,64 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7. 102 lei 1. 434 euro).

Cemacon a avut profit net de 2,5 milioane euro, in primul semestru

Producatorul de blocuri ceramice Cemacon CEON) a inregistrat un profit net de 2,5 milioane de euro, in primele sase luni din 2015, potrivit raportului financiar semestrial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )