Libnet.ro
UNICEF

08:00

Trenuri mai multe, de Sfanta Maria

România Liberă România Liberă,
Trenuri mai multe, de Sfanta Maria

Trenuri mai multe, de Sfanta Maria . continuă pe România Liberă

Mai multe trenuri CFR, in minivacanta de Sfanta Maria

CFR Calatori a anuntat, sambata, ca va suplimenta numarul de trenuri si mari capacitatea de transport, in weekendul prelungit de Sfanta Maria.

CFR suplimenteaza trenurile pentru minivacanta de Sfanta Maria

De Sfanta Maria, CFR suplimenteaza trenurile. in zilele de 13, 14 si 15 august, de la Suceava la Cacica si retur vor circula doua trenuri. Si dinspre Capitala spre Brasov si Suceava vor fi introduse cu.

CFR Calatori anunta ca suplimenteaza trenurile dinspre litoral, de Sfanta Maria

CFR Calatori anunta ca luni, 15 august, va introduce un tren suplimentar pe ruta Mangalia-Constanta-Bucuresti-Pitesti-Sibiu,IR12096, pentru a prelua turistii care se intorc din minivacanta de Sfanta Maria, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Zeci de mii de credinciosi, la Manastirea Nicula din Cluj, la pelerinajul de Sfanta Maria (VIDEO)

Sarmalute de post, peste pe gratar sau fasole la ceaun. Targul culinar de Sfanta Maria, din Capitala, ofera un adevarat festin. Un pelerinaj cu ocazia praznuirii Adormirii Maicii Domnului are loc si.

Grad de ocupare de aproape 100% in unitatile de cazare de pe litoral pentru minivacanta de Sfanta Maria: Aproximativ 300.000 de romani vor petrece zilele libere in tara

Unitatile de cazare de pe litoralul romanesc intregistreaza un grad de ocupare de aproape 100% pentru minivacanta de Sfanta Maria. Aproximativ 300. 000 de romani vor petrece aceste zile libere.

Peste 300.000 de romani isi petrec minivacanta de Sfanta Maria pe litoral si in statiunile montane

Peste 300. 000 de romani petrec minivacanta de Sfanta Maria in tara, jumatate din ei fiind asteptati pe litoralul romanesc, unde gradul de ocupare este de aproape 100%.

Peste 150.000 de romani isi petrec minivacanta de Sfanta Maria pe litoral

Circa 300. 000 de romani isi petrec minivacanta de Sfanta Maria in Romania, din care peste jumatate pe litoralul romanesc, care inregistreaza un grad de ocupare de aproape 100%, spun consultantii si agentiile de turism.

Incendiu in sala releelor de la Sarulesti. Mai multe trenuri de pasageri sunt blocate pe calea ferata

Un incendiu a izbucnit, joi seara, la Sarulesti, in cladirea in care se afla sala releelor si impiegatul de miscare CFR care coordoneaza circulatia feroviara pe ruta Sarulesti - Fundulea, iar mai multe trenuri de pasageri care circula pe relatia Bucuresti - Constanta au ramas blocate pe calea ferata. Potrivit politiei, nu s-au inregistrat victime.

Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui. Centrul Infotrafic: Au avut loc mai multe tamponari

Centrul Infotrafic din Politia Romana arata ca se circula ingreunat pe drumul catre mare, dupa ce mai multe tamponari au avut loc, sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui.

UPDATE Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui. Centrul Infotrafic: Au avut loc mai multe tamponari

Centrul Infotrafic din Politia Romana arata ca se circula ingreunat pe drumul catre mare, dupa ce mai multe tamponari au avut loc, sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )