Libnet.ro
UNICEF

05:00

Trimestrul I 2013 - termen mai realist pentru iesirea Hidroelectrica din insolventa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trimestrul I 2013 - termen mai realist pentru iesirea Hidroelectrica din insolventa

Termenul realist pentru iesirea societatii Hidroelectrica din insolventa este perioada din primele trei luni ale anului 2013, a declarat, vineri, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul financiar al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Compania PCC cere revocarea CA al Oltchim si intocmirea unui buget realist pentru 2013

Unul dintre actionarii minoritari ai Oltchim, compania PCC, solicita revocarea intregului Consiliu de Administratie al combinatului chimic si alegerea unor noi membri prin vot cumulativ, revizuirea bugetului de venituri si cheltuieli pentru acest an si intocmirea unui buget realist pentru 2013, se arata intr-un comunicat al Oltchim transmis luni Bursei de Valori Bucuresti BVB), potrivit Mediafax.

Bloomberg: China ar putea inregistra in 2013 cea mai slaba crestere economica din 1990 incoace

China ar putea atinge, in 2013, cea mai redusa crestere economica din 1990 incoace, estimeaza Dave Anderson, directorul financiar al companiei americane Honeywell International Inc. , care are afaceri in China, potrivit Bloomberg. Nu ar reprezenta o surpriza pentru noi cazul in care cresterea economica a Chinei nu ar trece de 7% in 2013, a declarat oficialul companiei americane. Ne asteptam la o crestere economica limitata, a adaugat acesta.

Antonio Lopez-Isturiz, secretarul general al Partidului Popular European: Trebuie sa anvansam mai mult pentru a forma uniunea bancara si fiscala catre o importanta integrare economica europeana si o importanta deschidere catre spatiul Schengen

Cu cateva ore inaintea inceperii celui de-al 21-lea Congres al Partidului Popular European in Parlamentul de la Bucuresti, secretarul general si europarlementarul, spaniolul Antonio Lopez-Isturiz, a explicat pentru HotNews problemele din cadrul reuniunii la nivel inalt ce vor fi dezbatute de catre 2000 de reprezentanti populari - 16 ministri: se vor stabili bazele viitoarele politici si strategii pentru alegerile europarlamentare din 2014.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )