Libnet.ro
UNICEF

00:07

Triunghi amoros la Survivor Romania. S-a aflat abia acum, ce concurenti sunt implicati

Playtech Playtech,
Triunghi amoros la Survivor Romania. S-a aflat abia acum, ce concurenti sunt implicati

Andrei Ciobanu, concurent in cadrul primului sezon Survivor Romania, a fost implicat intr-un triunghi amoros cu doua colege din echipa sa. Dezvaluirea a fost facuta chiar de catre barbat. Surprize din sezonul 1: triunghi amoros la Survivor Romania Necazurile apropie oamenii, asa ca pustiul, foamea, dorul si lipsa de confort propuse de experienta Survivor Romania . continuă pe Playtech

Secretul Mellinei de la Survivor Romania 2021 s-a aflat. Ce are in comun cu Ion Tiriac

Mellina este concurenta in echipa Razboinicilor, in emisiunea Survivor Romania 2021. Aceasta a fost intotdeauna o fire aventuriera si a acecptat provocarea Survivor Romania deoarece este dependenta de adrenalina. Mai mult decat atat, la un moment dat Mellina a pilotat chiar si un avion. Secretul Mellinei de la Survivor Romania 2021 s-a aflat Mellina are .

Jador, controversa uriasa la Survivor Romania. Stie sau nu sa citeasca?

Unul dintre cei mai controversati artisti din Romania este nimeni altul decat Jador. Concurentul echipei Faimosilor de la Survivor se afla acum in centrul unui nou scandal. Ce se intampla acum cu artistul. Jador, controversa uriasa la Survivor Romania Cunoscutul cantaret a starnit din nou controverse in mediul online. Jador a atras atentia celor care .

S-a schimbat regulamentul la Survivor Romania. Premiera absoluta: ce poate face publicul

S-a schimbat regulamentul la Survivor Romania 2021. Este premiera absoluta. Ce poate face de acum publicul, cititi in articoluol de mai jos. Noi reguli la Survivor Romania. Telespectatorii, implicati in concursul TV. Ce trebuie sa faca S-a schimbat regulamentul la Survivor Romania. Este premiera absoluta dupa ce s-a anuntat ce poate face publicul telespectator. Este .

Zanni, la cutite cu Jador. Cum a indraznit sa il ameninte la Survivor Romania 2021

Zanni este la cutite cu Jador. Cum a indraznit sa il ameninte la Survivor Romania 2021. Ce se intampla intre cei doi concurenti, cititi in articolul de mai jos. Amenintari la Survivor Romania. Ce au de impartit Jador si Zanni Zanni si Jador sunt la cutite in show-ul TV Survivor Romania. Au fost facute deja .

Idila surpriza la Survivor Romania?! Alexandra Stan, data de gol de un coechipier

Idila surpriza la Survivor Romania?! Alexandra Stan, data de gol de un coechipier. De cine s-ar fi apropiat cantareata in show-ul de la Kanal D, cititi in articolul de mai jos. Alexandra Stan, apropiere suspecta de coleg. Se formeaza un nou cuplu la Survivor Romania S-a format o idila surpriza la Survivor Romania!? Cantareata Alexandra .

Jador, atras de o Faimoasa de la Survivor Romania. Adevarul spus de o apropiata. Atentie, nu e Alexandra Stan

Jador este atras de o Faimoasa de la Survivor Romania 2021. Adevarul a fost spus de o apropiata. Atentie, nu e Alexandra Stan. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Noua idila la Survivor Romania. De cine este atras Jador. Multi ii dau deja ca pe un cuplu Cantaretul Jador, concurent Survivor .

Drama Georgianei Lupu de la Survivor Romania. Ce a patit concurenta din echipa Faimosilor

Concurenta de la Survivor Romania, Georgiana Lupu a avut parte de o viata demna de un scenariu de film. Ea a povestit prin ce drame a trecut si cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul vietii sale. Drama Georgianei Lupu de la Survivor Romania Georgiana Lupu, concurenta de la Survivor, din echipa Faimosilor a reprezentat .

Elena Marin, de urgenta la spital. Ce a patit Faimoasa de la Survivor Romania

Elena Marin face parte din echipa Faimosilor de la Survivor Romania. in urma cu putin timp, vedeta a ajuns de urgenta la spital. Ce a patit Faimoasa veti afla in continuare. Elena Marin, de urgenta la spital. Ce a patit Faimoasa Mai exact, Elena Marin, cea care a inlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor Romania, .

Povestea incredibila a lui Alin de la Survivor Romania. Ce lovitura era sa dea, lumea nu stia asta despre el

Pe Alin de la Survivor il cunoaste multa lume, putini stiu, insa, ca razboinicul are si o cariera in politica si a fost cat pe ce sa devina edil intr-un oras din Romania. Alin Salajan de la Survivor Romania are succes la public si a castigat un numar impresionant de fani de cand a venit .

Ce drama traieste Zanni de la Survivor Romania 2021. Si-a facut curaj si a recunoscut tot

Ce drama traieste Zanni de la Survivor Romania si ce mesaj a transmis tanarul fostei sale iubite, dupa ce acesta a devenit cunoscut. Zanni de la Survivor Romania, parasit de iubita Hubert Edmond Zannidache, asa cum se numeste artistul, a trecut printr-o drama in urma cu cativa ani. Tanara alaturi de care forma un cuplu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )