Libnet.ro
UNICEF

17:15

Elena Marin, de urgenta la spital. Ce a patit Faimoasa de la Survivor Romania

Playtech Playtech,
Elena Marin, de urgenta la spital. Ce a patit Faimoasa de la Survivor Romania

Elena Marin face parte din echipa Faimosilor de la Survivor Romania. in urma cu putin timp, vedeta a ajuns de urgenta la spital. Ce a patit Faimoasa veti afla in continuare. Elena Marin, de urgenta la spital. Ce a patit Faimoasa Mai exact, Elena Marin, cea care a inlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor Romania, . continuă pe Playtech

Jador, atras de o Faimoasa de la Survivor Romania. Adevarul spus de o apropiata. Atentie, nu e Alexandra Stan

Jador este atras de o Faimoasa de la Survivor Romania 2021. Adevarul a fost spus de o apropiata. Atentie, nu e Alexandra Stan. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Noua idila la Survivor Romania. De cine este atras Jador. Multi ii dau deja ca pe un cuplu Cantaretul Jador, concurent Survivor .

Drama Georgianei Lupu de la Survivor Romania. Ce a patit concurenta din echipa Faimosilor

Concurenta de la Survivor Romania, Georgiana Lupu a avut parte de o viata demna de un scenariu de film. Ea a povestit prin ce drame a trecut si cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul vietii sale. Drama Georgianei Lupu de la Survivor Romania Georgiana Lupu, concurenta de la Survivor, din echipa Faimosilor a reprezentat .

Ce a patit Costi Ionita la Survivor Romania 2021. A spus tot adevarul abia dupa eliminare

Costi Ionita a fost trimis acasa, dupa ce a fost propus pentru eliminare de catre telespectatori. Ce a declarat artistul dupa ce a parasit competitia Survivor Romania. Trei dintre concurentii au fost nominalizati in emisiunea de duminica seara, pentru a parasi concursul Survivor Romania 2021. Printre cei propusi s-a numarat Roxana Nemes, Alexandra Stan si .

Jador, controversa uriasa la Survivor Romania. Stie sau nu sa citeasca?

Unul dintre cei mai controversati artisti din Romania este nimeni altul decat Jador. Concurentul echipei Faimosilor de la Survivor se afla acum in centrul unui nou scandal. Ce se intampla acum cu artistul. Jador, controversa uriasa la Survivor Romania Cunoscutul cantaret a starnit din nou controverse in mediul online. Jador a atras atentia celor care .

Povestea incredibila a lui Alin de la Survivor Romania. Ce lovitura era sa dea, lumea nu stia asta despre el

Pe Alin de la Survivor il cunoaste multa lume, putini stiu, insa, ca razboinicul are si o cariera in politica si a fost cat pe ce sa devina edil intr-un oras din Romania. Alin Salajan de la Survivor Romania are succes la public si a castigat un numar impresionant de fani de cand a venit .

Ce drama traieste Zanni de la Survivor Romania 2021. Si-a facut curaj si a recunoscut tot

Ce drama traieste Zanni de la Survivor Romania si ce mesaj a transmis tanarul fostei sale iubite, dupa ce acesta a devenit cunoscut. Zanni de la Survivor Romania, parasit de iubita Hubert Edmond Zannidache, asa cum se numeste artistul, a trecut printr-o drama in urma cu cativa ani. Tanara alaturi de care forma un cuplu .

Costi Ionita, schimbare radicala dupa Survivor Romania 2021. Adevarul despre conflictele din Dominicana

Costi Ionita a fost eliminat din competia Survivor Romania 2021, fiind votat intr-o mare masura. Acesta a povestit in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, ce s-a intamplat in Republica Dominicana. Costi Ionita, schimbare radicala dupa Survivor Romania 2021 in platoul emisiunii s-au aflat insa trei sustinatoare acerbe ale artistului, si anume Claudia Pavel, .

Amna, despre chinul indurat la Survivor Romania 2021. A fost la un pas de moarte

Amna s-a intors in Romania din Republica Dominicana, acolo unde a participat in competitia Survivor Romania 2021. Amna s-a intors din cauza unor probleme digestive. Amna, despre chinui indurat la Survivor Romania 2021 Amna a fost invitata in emisiunea in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, unde a povestit experienta prin care a trecut .

Lucian Barbu rupe tacerea despre Survivor Romania 2021. Ce s-a intamplat, de fapt, in Dominicana

Razboinicul Lucian Barbu a parasit competitia Survivor Romania 2021, dupa ce s-a accidentat la picior. Cu toate ca acesta si-ar fi dorit sa ramana pana in finala, convins fiind ca ar fi reusit asta daca nu s-ar fi accidentat, acesta a pus sanatatea pe primul loc. Lucian Barbu rupe tacerea despre Survivor Romania 2021 Invitat .

Alexandra Stan, momente tulburatoare la Survivor Romania. Criza de plans din cauza dramei pe care a trait-o

Alexandra Stan a avut parte din nou de momente crunte in cadrul show-ului Survivor. Aceasta a inceput sa planga in hohote in timpul unei probe extreme in care anterior una din colegele sale s-a ranit. Despre ce e vorba si cum s-a petrecut totul? Alexandra Stan, in lacrimi! Momente tulburatoare la Survivor Romania Cunoscuta cantareata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )