Libnet.ro
UNICEF

21:45

Trump l-a elogiat pe premierul britanic dupa decizia de a suspenda Parlamentul

România Liberă România Liberă,
Trump l-a elogiat pe premierul britanic dupa decizia de a suspenda Parlamentul

Presedintele american Donald Trump l-a elogiat, miercuri, pe premierul britanic Boris Johnson, dupa . continuă pe România Liberă

Trump il elogiaza pe Boris Johnson, dupa decizia de suspendare a Parlamentului britanic: Exact ce astepta Regatul Unit

Presedintele american Donald Trump l-a elogiat miercuri pe premierul britanic Boris Johnson dupa controversata decizie a acestuia de a suspenda Parlamentul in apropierea datei prevazute pentru iesirea Regatului din Uniunea Europeana, scrie AFP.

Trump, elogiu pentru Boris Johnson, dupa decizia de suspendare a Parlamentului britanic: Exact ce astepta Regatul Unit

Presedintele american Donald Trump l-a elogiat miercuri pe premierul britanic Boris Johnson dupa controversata decizie a acestuia de a suspenda Parlamentul. Boris este exact ce astepta Regatul Unit si va dovedi.

Klaus Iohannis, discutie cu premierul britanic. Ce au discutat Presedintele si Boris Johnson marti seara

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o convorbire telefonica cu premierul britanic Boris Johnson, discutiile axandu-se pe relatiile dintre cele doua state, precum si pe aspecte legate de procesul de.

Ambasadorul Romaniei la Londra: Premierul britanic a solicitat o convorbire telefonica cu Iohannis

Premierul britanic Boris Johnson a solicitat o convorbire telefonica cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pe tema Brexit, a declarat, luni seara, la B1 TV, ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache.

Discutii fara succes Juncker - Boris Johnson privind Brexitul: UE reitereaza sprijinul pentru Irlanda Premierul britanic spune ca nu exista perspectiva unui acord, daca nu este eliminata plasa de siguranta

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claud Juncker, i-a spus marti premierului Boris Johnson ca UE va face tot ce poate pentru a evita un scenariu de Brexit fara acord, subliniind ca o astfel de varianta va fi doar decizia Marii Britanii, nu a blocului european, relateaza Reuters. De asemenea, Juncker a scos in evidenta ca sprijinul UE pentru Irlanda este de neclintit. Pe de alta parte, Johnson a spus ca daca UE nu redeschide Acordul Brexit si plasa de siguranta desfiintata nu exista perspectiva unei intelegeri.

Prima sedinta de Guvern, astazi, dupa decizia ALDE de a iesi de la guvernare. Trei din cei patru ministri ALDE vor demisiona dupa sedinta. Ramona Manescu ramane alaturi de Dancila

Cei patru ministri ai ALDE - ministrul de Externe, Ramona Manescu, ministrul Energiei, Anton Anton, Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie - vor participa la sedinta de marti a Cabinetului Dancila, prima dupa iesirea de la guvernare a partidului condus de Calin Popescu Tariceanu. Viorel Ilie a declarat, marti, ca trei dintre ministri isi vor depune demisiile la finalul sedintei de guvern. Ramona Manescu va ramane insa in Cabinetul PSD condus de Viorica Dancila.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )