Libnet.ro
UNICEF

18:45

Trump vrea sa intregeasca arsenalul nuclear al Statelor Unite pentru a deveni leaderul haitei

Adevărul Adevărul,
Trump vrea sa intregeasca arsenalul nuclear al Statelor Unite pentru a deveni leaderul haitei

Presedintele Donald Trump a spus joi intr-un interviu pentru Reuters ca vrea sa se asigure ca arsenalul nuclear al Stetelor Unite este cel mai bun din lume. Acesta a mai precizat ca de ceva vreme, Statele Unite au ramas in urma in ce priveste capacitatea armelor. continuă pe Adevărul

Donald Trump vrea consolidarea arsenalului nuclear al SUA, pe motiv ca a ramas in urma fata de alte state

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, doreste ca aresnalul tarii sa fie superior al celui detinut de alte state. in opinia sa, SUA a ramas in urma, din punct de vedere al capacitatii nucleare.

Donald Trump vrea cel mai puternic arsenal nuclear din lume: Capacitatea SUA a ramas in urma

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca isi doreste sa se asigure ca arsenalul nuclear al Statelor Unite este superior altor tari, declarand ca America a ramas in urma.

Alesi rusi il acuza pe Trump ca vrea sa revina la cursa inarmarii nucleare

Reprezentanti ai Consiliului Federatiei Ruse l-au criticat vineri pe presedintele american Donald Trump pentru declaratiile privind dezvoltarea arsenalului nuclear al Statelor Unite, acuzandu-l inclusiv ca doreste sa revina la cursa inarmarii ce a marcat Razboiul Rece si sa puna sub semnul intrebarii tratatul New START semnat in 2009.

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cumparat in 20 de ani peste 3.000 de domenii de internet

Conform CNN Money, Donald Trump, detine 3. 643 de domenii web. Unele dintre acestea sunt folosite pentru promovarea propriilor afaceri, in timp ce o parte importanta contin cuvinte folosite adesea pentru criticarea sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )