Libnet.ro
UNICEF

21:00

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cumparat in 20 de ani peste 3.000 de domenii de internet

Adevărul Adevărul,
Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cumparat in 20 de ani peste 3.000 de domenii de internet

Conform CNN Money, Donald Trump, detine 3. 643 de domenii web. Unele dintre acestea sunt folosite pentru promovarea propriilor afaceri, in timp ce o parte importanta contin cuvinte folosite adesea pentru criticarea sa. continuă pe Adevărul

Stiti ce este uraniul? Donald Trump loveste din nou! VIDEO

O afirmatie despre uraniu facuta de presedintele Statelor Unite, Donald Trump, in timpul unei recente conferinte de presa a devenit virala pe internet, facand deliciul utilizatorilor de retele sociale care s-au intrecut in glume pe seama liderului de la Casa Alba.

Donald Trump, o luna de mandat sub semnul haosului

Abia instalat la Casa Alba, republicanul Donald Trump risca sa nu-si incheie mandatul de presedinte al Statelor Unite.

Trump detine peste 3.600 de domenii pe internet

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump a cumparat in 20 de ani peste 3. 000 de domenii de internet, conform CNN Money. Aparent, acesta ar detine 3. 643 de domenii web. Unele dintre acestea ar fi folosite.

America isi va respecta partea, dar apararea europeana necesita angajamentul europenilor: Donald Trump cere statelor membre NATO sa creasca alocarile pentru Aparare

Vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, a declarat luni dupa-amiaza, in urma unei intrevederi avute cu presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, ca presedintele Donald Trump se.

Presedintele Donald Trump a incercat sa explice remarcile sale despre presupusul act terorist din Suedia

Presedintele republican al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a incercat sa explice la ce s-a referit cand a declarat, sambata, ca este periculos sa primesti refugiati, oferind ca exemplu Suedia.

Presedintele Trump l-a numit consilier pentru securitate nationala pe generalul-locotenent H.R. McMaster

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat luni seara numirea in pozitia de consilier pentru securitate nationala la Casa Alba a generalului-locotenent in retragere H. McMaster. Aceasta numire are loc la fix o saptamana dupa demisia surprinzatoare a consilierului Michael Flynn, ca urmare a expunerii legaturilor sale cu diplomatii rusi in presa americana, transmite Washington Post.

Parlamentul Marii Britanii dezbate, luni, anularea vizitei lui Donald Trump, in urma unei petitii care a acumulat peste 1,8 milioane de semnaturi

Legislativul Marii Britanii va vota, luni, daca Guvernul ar trebui sa anuleze sau nu invitatia adresata presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. pentru o vizita oficiala de stat.

Manifestatii in Statele Unite: Oamenii de stiinta au protestat fata de Donald Trump si de administratia sa (VIDEO)

Sute de oameni de stiinta si experti in mediu au protestat duminica la Boston fata de Donald Trump si administratia sa, pe care ei le percep drept o amenintare majora la adresa stiintei si a ce.

Mexicul cauta noi parteneri comerciali dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, si-a anuntat intentia e a construi un zid la granita

Mexicul cauta noi parteneri dupa amenintarile presedintelui american Donald Trump de a taxa exporturile mexicane catre SUA, a declarat, intr-un interviu pentru DPA.

Atacul terorist din Suedia a fost mentionat de Trump din cauza unui reportaj prezentat pe Fox News

Declaratia de saptamana trecuta a lui Donald Trump in care presedintele Statelor Unite insinua ca un atac terorist ar fi avut loc in Suedia au fost facute din cauza unui reportaj difuzat pe Fox News, a confirmat seful statului american, in cursul zilei de luni. intre timp, Casa Alba a anuntat ca presedintele se referea la cresterea nivelului de criminalitate in Suedia, conform The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )