Libnet.ro
UNICEF

10:30

Trupul fostului fotbalist Costica Stefanescu a fost adus la Craiova

Adevărul Adevărul,
Trupul fostului fotbalist Costica Stefanescu a fost adus la Craiova

Sicriul cu trupul fostei glorii a Stiintei a ajuns aseara, la miezul noptii, la Craiova, unde va fi inmormantat sambata. Cheltuielile vor fi suportate de autoritati, pentru ca Stefanescu era cetatean de onoare al orasului. continuă pe Adevărul

Trupul fostului fotbalist Costica Stefanescu, decedat marti, a fost adus la Craiova

Sicriul cu trupul fostei glorii a Stiintei a ajuns aseara, la miezul noptii, la Craiova, unde va fi inmormantat sambata. Cheltuielile vor fi suportate de autoritati, pentru ca Stefanescu era cetatean de onoare al orasului.

Trupul fostului fotbalist Costica Stefanescu, decedat marti, a fost adus la stadionul Ion Oblemenco

Sicriul cu trupul fostei glorii a Stiintei a ajuns aseara, la miezul noptii, la Craiova, unde va fi inmormantat sambata. Cheltuielile vor fi suportate de autoritati, pentru ca Stefanescu era cetatean de onoare al orasului.

Trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist Costica Stefanescu a ajuns la Craiova

Trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist Costica Stefanescu a ajuns in joi noapte la Craiova. El a fost asteptat de o mana de suporteri, fosti colegi si apropiati. Cu totii au participat la o scurta s.

TRAGEDIE. Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis.

Fostul fotbalist Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie.

Trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu, depus joi la stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Trupul neinsufletit al marelui fotbalist Costica Stefanescu a fost depus, in noaptea de miercuri spre joi, la capela Bisericii Harsu din Craiova, dupa ce sotia acestuia a decis ca funeraliile sa aiba loc in orasul in care a jucat si al carui cetatean de onoare este din 2003. Capitanul echipei Craiovei Maxima a fost asteptat la miezul noptii la capela de catre fosti colegi, prieteni si suporteri. Trupul neinsufletit va fi dus joi dimineata la Stadionul Ion Oblemenco, iar inmormantarea va avea loc, sambata, la Cimitirul Sineasca, pe Aleea Eroilor.

VIDEO ARHIVA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde urma un tratament pentru cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala. Vezi in articol imagini de arhiva cu fostul mare fotbalist.

ULTIMA ORA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde era tratat de cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala.

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar

Costica Stefanescu, fostul capitan al Universitatii Craiova si al echipei nationale de fotbal, s-a sinucis marti seara. Elsuferea de cancer si s-a aruncat de la etajul cinci al unei rezerve din Spitalul.

Cazul sinuciderii lui Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar.

Cazul sinuciderii fostului fotbalist Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie. Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala. Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18. 20, un apel prin care s-a semnalat ca fosta glorie a Universitatii Craiova si a echipei nationale s-a aruncat de la etaj. Stefanescu suferea de .

Rodion Camataru despre marele fotbalist Costica Stefanescu:Poate fi un exemplu pentru toti fotbalistii

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu si-a pus capat zilelor, in aceasta dupa-amiaza, dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar in care era internat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )