Libnet.ro
UNICEF

22:00

ULTIMA ORA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde era tratat de cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala. continuă pe Hotnews

VIDEO ARHIVA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde urma un tratament pentru cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala. Vezi in articol imagini de arhiva cu fostul mare fotbalist.

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis: Acesta era internat in spital, suferind de cancer

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu si-a pus capat zilelor, marti dupa-amiaza, dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul Spitalului Militar in care era internat, potrivit unor surse. Apelul la numarul unic.

Rodion Camataru despre marele fotbalist Costica Stefanescu:Poate fi un exemplu pentru toti fotbalistii

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu si-a pus capat zilelor, in aceasta dupa-amiaza, dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar in care era internat.

TRAGEDIE. Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis.

Fostul fotbalist Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie.

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar

Costica Stefanescu, fostul capitan al Universitatii Craiova si al echipei nationale de fotbal, s-a sinucis marti seara. Elsuferea de cancer si s-a aruncat de la etajul cinci al unei rezerve din Spitalul.

Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova, s-a sinucis la Spitalul Militar din Bucuresti

Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universtitatii Craiova, s-a sinucis marti dupa amiaza la Spitalul Militar din Bucuresti, aruncandu-se de la balconul salonului unde era spitalizat.

FOTO Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova, s-a sinucis la Spitalul Militar din Bucuresti

Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universtitatii Craiova, s-a sinucis marti dupa amiaza la Spitalul Militar din Bucuresti, aruncandu-se de la balconul salonului unde era spitalizat.

FOTO Moartea lui Costica Stefanescu, deplansa la Eforie, locul unde se stabilise. Oamenii sunt socati de sinuciderea marelui fotbalist si antrenor

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis marti, 20 august, aruncandu-se de la balconul situat la etajul 5 al Spitalului Militar din Bucuresti, unde era internat de duminica seara pentru ca suferea de cancer in stadiu avansat.

Moartea lui Costica Stefanescu, deplansa la Eforie, locul unde se stabilise. Oamenii sunt socati de sinuciderea marelui fotbalist si antrenor

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis marti, 20 august, aruncandu-se de la balconul Spitalului Militar din Bucuresti, unde era internat pentru ca suferea de cancer.

FOTO Moartea lui Costica Stefanescu, deplansa la Eforie, locul unde se stabilise. Oamenii sunt socati de sinuciderea marelui fotbalist

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis marti, 20 august, aruncandu-se de la balconul Spitalului Militar din Bucuresti, unde era internat pentru ca suferea de cancer.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )