Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tudor Chiuariu: Nu mai este necesar un referendum privind cainii maidanezi

Antena3 Antena3,
Tudor Chiuariu: Nu mai este necesar un referendum privind cainii maidanezi

Presedintele Comisiei juridice, senatorul PNL Tudor Chiuariu, a declarat marti ca in urma aprobarii de catre Camera Deputatilor a proiectului de lege privind cainii fara stapan nu mai este necesar un. continuă pe Antena3

Tudor Chiuariu: Un referendum privind cainii comunitari nu mai este necesar (VIDEO)

Tudor Chiuariu, presedintele Comisiei Juridice, a declarat, marti, ca in urma aprobarii de catre Camera Deputatilor a proiectului de lege privind cainii fara stapan, un referendum nu mai este necesar.

Oprescu vrea sa ANULEZE referendumul privind cainii comunitari.

Avem o lege cu care putem sa lucram, avem o sedinta maine pentru anularea referndumului. Sper ca legea sa fie pormlulgata rapid, ca sa putem actiona in baza ei. A crescut semnificativ capacitatea de capturare a cainilor. --- Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, face declaratii la ora 18. 30 despre referendumul privind cainii comunitari, conform unui comunicat al Primariei Generale, remis redactiei. Oprescu a propus, saptamana trecuta, organizarea unui referendum in Bucuresti, in 6 .

Oprescu face declaratii despre referendumul privind cainii fara stapan.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, face declaratii la ora 18. 30 despre referendumul privind cainii comunitari, conform unui comunicat al Primariei Generale, remis redactiei. Oprescu a propus, saptamana trecuta, organizarea unui referendum in Bucuresti, in 6 octombrie, prin care oamenii sa se pronunte asupra eutanasierii cainilor comunitari. Stire in curs de actualizare.

Tudor Chiuariu: Vosganian are nevoie de timp sa isi pregateasca apararea in mod temeinic.

Presedintele comisiei juridice din Senat, Tudor Chiuariu, a declarat marti ca Varujan Vosganian va fi audiat abia peste doua saptamani pentru a avea timp sa isi pregateasca temeinic apararea. E nevoie de doua saptamani pentru ca orice persoana aflata intr-o astfel de situatie, in fata unei acuzatii foarte grave, sa aiba timp sa isi pregateasca apararea in mod temeinic. Dreptul la aparare e un drept fundamental si ne aflam, dupa cum rezulta din referatul care ne-a fost transmis, in fata unui .

Deputatii dezbat in comisii legea privind cainii fara stapan.

Deputatii din comisiile juridica si de administratie au inceput, luni, dezbaterile asupra legii privind cainii fara stapan, in prezenta primarului general Sorin Oprescu si a reprezentantilor unor ONG-uri, relateaza Mediafax. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, a precizat, la inceputul sedintei, ca vor fi discutate doar articolele vizate de observatiile Curtii Constitutionale si ca, daca sunt dezbateri pe alte aricole, acestea nu au efect in cadrul .

Sobolewski: Este necesar ca BVB sa fie sustinuta, in continuare, de statul roman

Noul director general al Bursei de Valori Bucuresti BVB), Ludwik Sobolewski, a afirmat astazi, in cadrul unei intalniri cu ministrul Economiei, ca este necesar ca BVB sa fie sustinuta, in continuare, de statul roman prin intermediul Ministerului Economiei, Ministerului Finantelor Publice si Autoritatii de Supraveghere Financiara, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )