Libnet.ro
UNICEF

21:30

TUR cu TUR Formula 1: Calificari Marele Premiu al Malaysiei

Online Sport Online Sport,
TUR cu TUR Formula 1: Calificari Marele Premiu al Malaysiei

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro de la ora 10:00 calificarile Marelui Premiu al Malaysiei de la Sepang, a doua etapa a sezonului 2014 in Formula 1. Sesiunea a fost intarziata 50 de minute din cauza ploii torentiale. In cele din urma ploaia s-a oprit si pilotii au primit lumina verde pentru a iesi pe circuit. continuă pe Online Sport

LIVE Formula 1: Calificari Marele Premiu al Malaysiei

Urmariti live text pe onlinesport. ro de la ora 10:00 calificarile Marelui Premiu al Malaysiei de la Sepang, a doua etapa a sezonului 2014 in Formula 1. Sesiunea a fost intarziata 50 de minute din cauza ploii torentiale. In cele din urma ploaia s-a oprit si pilotii au primit lumina verde pentru a iesi pe circuit.

LIVE Formula 1: Calificari Marele Premiu al Malaysiei (10:00)

Urmariti live text pe onlinesport. ro de la ora 10:00 calificarile Marelui Premiu al Malaysiei de la Sepang, a doua etapa a sezonului 2014 in Formula 1.

LIVE Formula 1: Marele Premiu al Malaysiei - Cursa (11:00). Cum arata grila de start

Onlinesport. ro transmite live text, duminica de la ora 11:00, Marele Premiu al Malaysiei de la Sepang, a doua cursa a sezonului 2014 in Formula 1.

F1: Lewis Hamilton va pleca din pole-position in Marele Premiu al Malaeziei

Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu la Malaeziei la Formula 1, pilotul britanic urmand sa plece din pole-position in cursa de duminica. Pe doi s-a clasat Sebastian Vettel RedBull), in timp ce al treilea timp i-a apartinut lui Nico Rosberg Mercedes).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )