Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE Formula 1: Marele Premiu al Malaysiei - Cursa (11:00). Cum arata grila de start

Online Sport Online Sport,
LIVE Formula 1: Marele Premiu al Malaysiei - Cursa (11:00). Cum arata grila de start

Onlinesport. ro transmite live text, duminica de la ora 11:00, Marele Premiu al Malaysiei de la Sepang, a doua cursa a sezonului 2014 in Formula 1. continuă pe Online Sport

F1: Lewis Hamilton va pleca din pole-position in Marele Premiu al Malaeziei

Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu la Malaeziei la Formula 1, pilotul britanic urmand sa plece din pole-position in cursa de duminica. Pe doi s-a clasat Sebastian Vettel RedBull), in timp ce al treilea timp i-a apartinut lui Nico Rosberg Mercedes).

Cum scapam de celulita si grasime localizata? Dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog, discuta online cu cititorii, joi, de la ora 11.00

Celulita si grasimea nedorita redevin probleme de actualitate, odata cu sezonul cald. Care sunt cele mai eficiente tehnici prin care se pot trata? Sunt laserul si criolipoliza solutii de moment sau pe termen lung? Ce tehnici noi au aparut in acest domeniu? De cate sedinte este nevoie si cand ar trebui sa incepem tratamentul? Dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog, fondatorul clinicii Dermalife, discuta online cu cititorii MedLive. ro, joi, de la ora 11. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

LIVE Formula 1: Calificari Marele Premiu al Malaysiei (10:00)

Urmariti live text pe onlinesport. ro de la ora 10:00 calificarile Marelui Premiu al Malaysiei de la Sepang, a doua etapa a sezonului 2014 in Formula 1.

LIVE Formula 1: Calificari Marele Premiu al Malaysiei

Urmariti live text pe onlinesport. ro de la ora 10:00 calificarile Marelui Premiu al Malaysiei de la Sepang, a doua etapa a sezonului 2014 in Formula 1. Sesiunea a fost intarziata 50 de minute din cauza ploii torentiale. In cele din urma ploaia s-a oprit si pilotii au primit lumina verde pentru a iesi pe circuit.

TUR cu TUR Formula 1: Calificari Marele Premiu al Malaysiei

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro de la ora 10:00 calificarile Marelui Premiu al Malaysiei de la Sepang, a doua etapa a sezonului 2014 in Formula 1. Sesiunea a fost intarziata 50 de minute din cauza ploii torentiale. In cele din urma ploaia s-a oprit si pilotii au primit lumina verde pentru a iesi pe circuit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )