Libnet.ro
UNICEF

20:30

Turcan: Legea salarizarii in varianta PSD este o mare pacaleala. PNL va veni cu propriul proiect de lege

B1 B1,
Turcan: Legea salarizarii in varianta PSD este o mare pacaleala. PNL va veni cu propriul proiect de lege

Legea salarizarii unitare in varianta PSD este o mare pacaleala, un proiect cu grave carente si nesustenabil, a declarat Raluca Turcan, presedinte interimar al PNL. Aceasta a solicitat PSD-ului sa. continuă pe B1

Raluca Turcan, acuzatii la adresa PSD in privinta legii salarizarii unitare. Varianta PSD este o mare pacaleala

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, ca PSD ar trebui sa rescrie legea salarizarii unitare, motivand ca acest proiect are grave carente si este.

VIDEO. Legea salarizarii unitare, in sedinta de Guvern. Grindeanu: Avem un punct de vedere pozitiv

Executivul s-a reunit vineri pentru a purta discutii pe seama a doua memorandumuri. Primul memorandum este cel in legatura cu tarifele de roaming in telefonia mobila, iar cel de-al doilea este legat de legea salarizarii unitare, despre care premierul Sorin Grindeanu a spus ca exista un punct de vedere pozitiv.

Michael Roth, ministrul german pentru Afaceri Europene: in discutiile cu PSD, este nevoie de cuvinte clare. Modificarile constitutionale nu pot exclude lupta anticoruptie

Michael Roth, ministrul german pentru Afaceri Europene spune ca, in discutiile cu PSD, este nevoie de cuvinte clare pentru ca lupta anticoruptie sa fie intarita in statul de drept.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )