Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO. Legea salarizarii unitare, in sedinta de Guvern. Grindeanu: Avem un punct de vedere pozitiv

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Legea salarizarii unitare, in sedinta de Guvern. Grindeanu: Avem un punct de vedere pozitiv

Executivul s-a reunit vineri pentru a purta discutii pe seama a doua memorandumuri. Primul memorandum este cel in legatura cu tarifele de roaming in telefonia mobila, iar cel de-al doilea este legat de legea salarizarii unitare, despre care premierul Sorin Grindeanu a spus ca exista un punct de vedere pozitiv. continuă pe România Liberă

Lucrez cu Daniel Constantin si Eugen Teodorovici la amendamente la Legea salarizarii unitare

Fostul premier Victor Ponta a declarat astazi ca, alaturi de senatorul PSD Eugen Teodorovici si de deputatul ALDE Daniel Constantin, lucreaza la o serie de amendamente pe care le vor depune la Legea salarizarii unitare, in conditiile in care se face o nedreptate si o greseala in privinta salarizarii consilierilor de integrare europeana.

Legea salarizarii unitare, trimisa de Senat pentru avize la Guvern, Consiliul Legislativ si Consiliul Economic

Proiectul legii salarizarii unitare a fost trimis, marti, de catre Biroul permanent al Senatului, pentru avize, la Guvern, Consiliul Economic, Consiliul Legislativ si la alte institutii, termenul solicitat pentru el.

Senatorii vor dezbate in regim de urgenta Proiectul legii salarizarii unitare

Senatorii au aprobat, marti, la solicitarea PSD, dezbaterea in procedura de urgenta a proiectului Legii salarizarii unitare, in dezacordul Opozitiei care a solicitat dezbateri reale.

CNIPMMR, despre legea salarizarii: Evolutia castigului salarial net in sectorul public a fost de peste doua ori mai mare fata de cea din privat, anul trecut

Cresterile salariale ale bugetarilor nu trebuie sa accentueze si mai mult diferentele si asa mari intre salariul mediu al bugetarilor si cel din mediul privat, considera Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), intr-o opinie referitoare la legea salarizarii unitare, aratand ca anul trecut evolutia castigului salarial net in sectorul public a fost de peste doua ori mai mare fata de cea din privat.

Legea salarizarii unitare va fi dezbatuta in procedura de urgenta

Proiectul legii salarizarii unitare va fi dezbatut in procedura de urgenta, dupa ce Senatul a avizat marti acest lucru, cu 69 de voturi pentru si 34 impotriva.

Angajatii din cadrul Finantelor Publice, filiala Hunedoara, au organizat, marti, un protest spontan, fiind nemultumiti de Legea salarizarii

Angajatii din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice AJFP) Hunedoara au protestat spontan, marti, timp de o ora, in sediile institutiei din sase orase, nemultumiti de coeficientul de salarizare stabilit in proiectul Legii salarizarii unitare.

Noi proteste la Fiscul buzoian. Finantistii sunt nemultumiti de legea salarizarii

Angajatii Fiscului din Buzau au iesit astazi, din nou, in fata sediului institutiei pentru a protesta fata de Legea Salarizarii. in timpul protestului, activitatea institutiei s-a desfasurat greu, pentru ca in fiecare birou a ramas la lucru un singur functionar.

Angajatii Fiscului din Arad au declansat o greva spontana, fiind nemultumiti de legea salarizarii unice

Aproximativ 250 de angajati ai Fiscului, filiala Arad, au declansat o greva spontana, oprind complet lucrul timp de o ora din cauza nemultumirilor legate de proiectul legii salarizarii unice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3331 seconds )