Libnet.ro
UNICEF

07:15

Turcia: Un director al trustului Dogan a fost arestat pentru presupuse legaturi cu clericul Fethullah Gulen

B1 B1,
Turcia: Un director al trustului Dogan a fost arestat pentru presupuse legaturi cu clericul Fethullah Gulen

Un director al trustului Dogan a fost arestat in Turcia, fiind acuzat de presupuse legaturi cu clericul musulman Fethullah Gulen care locuieste in SUA si despre care autoritatile de la Ankara afirma. continuă pe B1

Situtie ZGUDUITOARE in lumea sportului: Fostul CAMPION MONDIAL la box, Petrica Paraschiv, ARESTAT pentru FURT in Italia (VIDEO-FOTO)

Marire si decadere sau dela extaz la agonie! Vorbim despre sportivi ai Romaniei, care, din fosti campioni, au ajunshoti. Petrica Paraschiv, un fost campion mondial la box, a fost arestat.

Germania: Autorul unui atac drintr-o statie de metrou a fost arestat (VIDEO)

Un barbat ce a comis un atac brutal asupra unei femei intr-o statie de metrou din capitala Germaniei a fost arestat, informeaza Agerpres. Acesta a fost retinut de autoritati dupa ce a fost surprins pe.

Dragnea: Eu am fost condamnat pentru un lucru de care nu am fost acuzat. Prin SMS-uri as fi indemnat lumea la vot. Si Iohannis, Ciolos si Gorghiu au indemnat lumea la vot. Sunt curios daca vor avea probleme (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca a fost condamnat pentru o fapta de care nici macar nu a fost acuzat. Totodata, el a mai precizat ca nici panaacum nu a primit motivarea.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )