Libnet.ro
UNICEF

10:45

Turcia: Un soldat a deschis focul langa Tribunalului din Ankara, unde sunt audiati generalii pucisti (VIDEO)

B1 B1,
Turcia: Un soldat a deschis focul langa Tribunalului din Ankara, unde sunt audiati generalii pucisti (VIDEO)

Un soldat turc a deschis focuri de arma in apropierea Tribunalului din Ankara, unde mai multi generali pucisti sunt interogati. Politistii au reusit sa-l aresteze pe tragator, informeaza. continuă pe B1

Lovitura de stat in Turcia. Tancurile au deschis focul in jurul Parlamentului

Tancurile au deschis focul in jurul Parlamentului turc, in timp ce pe aeroportul din Istanbul se aud focuri de arma, sustin surse Reuters.

Autoritatile turce, in alerta. Un soldat turc a deschis focul la Ankara

Un barbat inarmat a fost retinut, luni, dupa ce mai multe focuri de arma au fost auzite in apropiere de un tribunal din Ankara.

Lovitura de stat in Turcia: Elicoptere militare au lansat doua rachete asupra sediului televiziunii de stat. Parlamentul si Palatul prezidential din Ankara, inconjurate de tancuri (VIDEO)

UPDATE: Elicoptere militare au lansat doua rachete asupra sediului televiziunii de stat, dar au deschis focul si asupra sediului serviciilor turce de informatii. Cel putin un civil a fost ranit, a anuntat.

Avionul presedintelui Erdogan s-a aflat in vizorul a doua F-16 conduse de rebeli, care insa nu au deschis focul / Un comando a atacat hotelul din care tocmai plecase liderul turc

Pilotii rebeli care conduceau doua avioane F-16 au avut in vizor avionul in care se afla presedintele Erdogan dar nu au deschis focul, scrie Reuters. Presedintele se intorcea la Istanbul din statiunea Marmaris dupa lansarea tentativei de lovitura de stat, vineri noaptea. Atunci, pucistii au reusit sa preia controlul asupra unui pod peste Bosfor si au trimis tancuri la parlamentul din Ankara.

Focuri de arma in Turcia. Un elicopter militar a deschis focul deasupra capitalei - VIDEO

Oameni adunati pe unul din podurile blocate s-au lasat la pamant. Se aud focuri de arma, potrivit presei turce. Reuters relateaza un elicopter militar a deschis focul deasupra.

Un nou atac armat in SUA: Trei politisti ar fi fost ucisi dupa ce un individ a deschis focul in apropierea unei sectii din statul Louisiana

Un nou atac armat a avut loc in Statele Unite. Incidetul armat a avut loc in Baton Rouge, in statul Louisiana, unde un suspect a deschis focul in apropierea unei sectii de politie, informeaza.

Confruntari la Istanbul: Armata a deschis focul asupra cetatenilor care protesteaza impotriva loviturii de stat (VIDEO)

Armata turca a deschis focul si a folosit tancuri impotriva multimii de civili din orasul Istanbul, pe fondul protestelor impotriva loviturii de stat. Exista mai multe victime, scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )