Libnet.ro
UNICEF

12:45

Turcia, tara cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor. Romania se afla pe pozitia a 45-a

B1 B1,
Turcia, tara cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor. Romania se afla pe pozitia a 45-a

Turcia, Irlanda si Marea Britanie ocupa primele trei pozitii in topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor, anual, clasament in care Romania se afla pe pozitia a 45-a. Desi China este de. continuă pe B1

Topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor. Pe ce loc se afla Romania?

Turcia, Irlanda si Marea Britanie ocupa primele trei pozitii in topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor, anual, clasament in care se regaseste si Romania.

TOPUL tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor. Pe ce loc se afla Romania

Turcia, Irlanda si Marea Britanie ocupa primele trei pozitii in topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor, anual, clasament in care Romania se afla pe pozitia a 45-a. Desi China este de.

Marea Britanie: Rata somajului a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997.

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de la care Banca Angliei a anuntat ca va lua in considerare majorarea dobanzii cheie de 0,5%, conform Mediafax. Declinul ratei somajului a depasit cu mult asteptarile analistilor, care anticipau un nivel de 7,3%, relateaza The Guardian. In urma informatiei, lira sterlina a urcat la cel mai .

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de.

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de la.

Cu o zi inainte de Davos, marii investitori afiseaza cel mai mult optimism din ultimii 5 ani

Cu o zi inainte de startul intalnirii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, marii investitori afiseaza cel mai mult optimism din ultimii cinci ani in ceea ce priveste perspectivele economiei mondiale, scrie Mediafax. Astfel, 59% dintre investitorii intervievati recent intr-un sondaj Bloomberg Global Poll considera ca perspectivele economice se imbunatatesc, cel mai mare procentaj din ultimii cinci ani, fata de 33% in luna noiembrie. Totodata, 66% dintre investitori spun ca sunt mai optimisti decat cu un an in urma, iar doua treimi dintre acestia isi motiveaza opiniile prin accelerarea revenirii economice in statele bogate.

Pentru soferi: trei tineri din Baia Mare au lansat o platforma ce te ajuta sa gasesti cel mai bun service auto

Trei tineri din Baia Mare cu studii in Danemarca au lansat AutoEconom. ro , o platforma ce ajuta proprietarii de masini sa gaseasca cel mai bun service si sa economiseasca timp si bani in intreg procesul.

Cel mai batran atlet al Belgiei a dat o petrecere inainte de a fi eutanasiat

Cel mai batran atlet al Belgiei, supranumit Fulgerul belgian, si-a pus capat zilelor prin eutanasie, insa nu inainte de a da o mare petrecere. in varsta de 95 de ani, Emiel Pauwels si-a luat ramas-bun de la.

Imola Zoltan, McCann PR: 2013 a fost cel mai dificil an de cand conduc agentia

Anul trecut a fost cel mai dificil an de la preluarea conducerii agentiei in 2004, datorita scaderii bugetelor clientilor, a declarat pentru Wall-Street. ro, Imola Zoltan, directorul general al McCann PR, cea mai mare agentie de relatii publice de pe.

Noi marturii ale medicului Radu Zamfir: Cel mai dificil moment a fost cand ne-am dat seama ca ne prabusim (VIDEO)

Medicul Radu Zamfir a declarat, pentru B1 TV, ca cel mai dificil moment a fost acela in care a realizat ca avionul se prabuseste. Cel mai dificil moment a fost cel in care ne-am dat seama ca ne.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )