Libnet.ro
UNICEF

11:45

Marea Britanie: Rata somajului a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997.

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie: Rata somajului a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997.

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de la care Banca Angliei a anuntat ca va lua in considerare majorarea dobanzii cheie de 0,5%, conform Mediafax. Declinul ratei somajului a depasit cu mult asteptarile analistilor, care anticipau un nivel de 7,3%, relateaza The Guardian. In urma informatiei, lira sterlina a urcat la cel mai . continuă pe România Liberă

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de.

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de la.

Turcia, tara cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor. Romania se afla pe pozitia a 45-a

Turcia, Irlanda si Marea Britanie ocupa primele trei pozitii in topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor, anual, clasament in care Romania se afla pe pozitia a 45-a. Desi China este de.

TOPUL tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor. Pe ce loc se afla Romania

Turcia, Irlanda si Marea Britanie ocupa primele trei pozitii in topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor, anual, clasament in care Romania se afla pe pozitia a 45-a. Desi China este de.

Topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor. Pe ce loc se afla Romania?

Turcia, Irlanda si Marea Britanie ocupa primele trei pozitii in topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor, anual, clasament in care se regaseste si Romania.

Cu o zi inainte de Davos, marii investitori afiseaza cel mai mult optimism din ultimii 5 ani

Cu o zi inainte de startul intalnirii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, marii investitori afiseaza cel mai mult optimism din ultimii cinci ani in ceea ce priveste perspectivele economiei mondiale, scrie Mediafax. Astfel, 59% dintre investitorii intervievati recent intr-un sondaj Bloomberg Global Poll considera ca perspectivele economice se imbunatatesc, cel mai mare procentaj din ultimii cinci ani, fata de 33% in luna noiembrie. Totodata, 66% dintre investitori spun ca sunt mai optimisti decat cu un an in urma, iar doua treimi dintre acestia isi motiveaza opiniile prin accelerarea revenirii economice in statele bogate.

Marea Britanie: Iranul nu a inregistrat progrese in respectarea drepturilor omului

Marea Britanie a reprosat noului regim iranian ca nu a pus in aplicare reformele promise in domeniul respectarii drepturilor omului si a apreciat ca exista putine sperante cu privire la ameliorarea acestei situatii pe termen scurt, potrivit unui raport al Foreign Office.

Marea Britanie nu va mai acorda ajutoare de locuinta imigrantilor someri, incepand cu aprilie

Marea Britanie nu va mai acorda ajutoare sociale pentru locuinta imigrantilor din Uniunea Europeana care sunt someri, incepand cu luna aprilie, au declarat luni doi ministri, precizand ca doresc sa repare, astfel, o tradare rusinoasa a lucratorilor britanici, relateaza Reuters, citata de agerpres. ro.

Masura radicala luata de Marea Britanie. NU va mai acorda ajutoare de locuinta imigrantilor someri, incepand cu aprilie

Marea Britanie nu va mai acorda ajutoare sociale pentru locuinta imigrantilor din Uniunea Europeana care sunt someri, incepand cu luna aprilie, au declarat luni doi ministri, precizand ca doresc sa repare o.

Daily Mirror: Mai putini imigranti romani si bulgari au sosit in Marea Britanie, comparativ cu aceeasi perioada din 2013

Dupa nenumarate articole publicate de presa britanica in care se anuntau veniri masive ale imigrantilor romani si bulgari in Albion, tabloidul Daily Mirror noteaza ca previziunile initiale s-au dovedit gresite, numarul de persoane din Romania si Bulgaria ajunse in acest an in Marea Britanie fiind mai mic decat aceeasi perioada din 2013.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )