Libnet.ro
UNICEF

23:30

Turistii de pe litoral vor scoate mai multi bani din buzunar

Antena3 Antena3,
Turistii de pe litoral vor scoate mai multi bani din buzunar

Incepand din acest week-end, turistii care merg la mare vor scoate mai multi bani din buzunar. S-a terminat perioada reducerilor si a programelor speciale, iar hotelierii vor majora treptat tarifele pana la. continuă pe Antena3

Romanii cheltuie din ce in ce mai multi bani pentru vacante

Potrivit unui studiu, 17 la suta dintre turistii romani aloca 4. 000 de lei pentru concediu, informeaza B1 TV. Suma este de peste trei ori mai mare decat acum 10 ani. De asemenea, numarul celor care nu pleaca in.

Diaspora ajuta cu bani grei Romania: Romanii care lucreaza in strainatate au trimis anul trecut acasa 4,2 miliarde de euro, adica mai multi bani decat au investit strainii la noi

Romanii care lucreaza peste granita au trimis anul trecut in tara 4,2 miliarde de euro. Aceasta suma depaseste cu mult investitiile straine in Romania. Conationalii care lucreaza in Italia au.

Nimeni nu trebuie sa fie discriminat din cauza originii sale etnice sau rasiale. CE aloca mai multi bani pentru integrarea romilor

Statele membre ale Uniunii Europene continua sa inregistreze progrese in ceea ce priveste integrarea romilor, insa sunt necesare eforturi suplimentare. De aceea, Comisia Europeana va aloca mai multe fonduri.

Daily Mail continua campania negativa la adresa Romaniei: Tabloidul britanic acuza ca niste romani ar fi incercat sa rapeasca mai multi copii britanici

Daily Mail a publicat un articol despre niste romani care ar fi incercat sa rapeasca mai multi copii britanici dintr-un hotel din Cipru, informeaza B1 TV. Stirea s-a dovedit a fi si de aceasta data falsa.

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

Cea mai stralucitoare galaxie din Universul timpuriu poarta numele fotbalistului Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost una dintre cele mai stralucitoare stele din fotbal timp de mai multi ani, dar acum are o intreaga galaxie. Un astronom portughez a numit o galaxie descoperita de el dupa fotbalistul.

Cea mai seducatoare femeie din lume! Din ce este compusa!

Cea mai seducatoare femeie din lume a imprumutat trasaturi fizice de la mai multe vedete feminine internationale. Iata cum a fost realizat portretul celei in fata careia barbatii nu pot rezista.

Top 11 cele mai cool hoteluri din lume! Unde ti-ai putea petrece urmatoarea vacanta

De la rulote de lux sau pesteri transformate in hotel si pana la hoteluri din gheata ori sare, iata cateva dintre cele mai cool hoteluri din intreaga lume! Reprezinta, fara indoiala, destinatiile ideale pentru o vacanta de neuitat! .

Cum s-au coafat vedetele pentru finala Cel mai bun hairstylist din Romania

O multime de vedete au fost prezente, intr-una din serile trecute, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania. Si pentru ca a fost vorba despre o seara dedicata creativitatii in materie de hairstyling, tunsorilor/coafurilor spectaculoase si culorilor in trend, va aratam astazi cum si-au aranjat vedetele parul cu ocazia exclusivistului eveniment.

Cele mai mari companii din Romania: cine sunt gigantii din retail, farma, auto sau agricultura

Vezi in slide-urile urmatoarele care sunt cele mai mari companii din domenii precum farma, auto, utilitati, energie sau ITC, pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )