Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul Campionilor: Grigor Dimitrov a incheiat neinvins Grupa Pete Sampras (6-1, 6-1 cu Pablo Carreno Busta) - Programul semifinalelor

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Grigor Dimitrov a incheiat neinvins Grupa Pete Sampras (6-1, 6-1 cu Pablo Carreno Busta) - Programul semifinalelor

Deja calificat in semifinalele de la Turneul Campionilor, Grigor Dimitrov 6 ATP) a incheiat cu o victorie parcursul din Grupa Pete Sampras, impunandu-se categoric in fata spaniolului Pablo Carreno Busta, intrat in competitie din postura de rezerva l-a inlocuit pe Rafael Nadal). Bulgarul s-a impus cu 6-1, 6-1, la capatul unei partide care a durat o ora si doua minute. continuă pe Hotnews

VIDEO Turneul Campionilor: Grigor Dimitrov a incheiat neinvins Grupa Pete Sampras (6-1, 6-1 cu Pablo Carreno Busta) - Programul semifinalelor

Deja calificat in semifinalele de la Turneul Campionilor, Grigor Dimitrov 6 ATP) a incheiat cu o victorie parcursul din Grupa Pete Sampras, impunandu-se categoric in fata spaniolului Pablo Carreno Busta, intrat in competitie din postura de rezerva l-a inlocuit pe Rafael Nadal). Bulgarul s-a impus cu 6-1, 6-1, la capatul unei partide care a durat o ora si doua minute.

Turneul Campionilor: Grigor Dimitrov, in semifinale - Victorie pe fuga cu David Goffin

Grigor Dimitrov nu i-a lasat nicio sansa lui David Goffin, belgianul aparand pe tabela de-abia in game-ul al zecelea. a fost la un moment dat 6-0, 3-0). O ora si 13 minute a durat meciul din O2 Arena, bulgarul obtinand calificarea in semifinalele Turneului Campionilor dupa succesul categoric de miercuri 6-0, 6-2).

Turneul Campionilor: Roger Federer, victorii pe linie in Grupa Boris Becker - Ultima victima: Marin Cilic

Roger Federer a incheiat faza grupelor de la Turneul Campionilor cu victorii pe linie, elvetianul castigand si ultima disputa, cea cu Marin Cilic. Desi a pierdut primul set in tiebreak 6-75)), Fedex a avut armele necesare unei reveniri, numarul doi mondial castigand urmatoarele doua seturi la 4 si la 1.

Semifinale la Turneul Campionilor: Federer si trei jucatori noi au ajuns in aceasta faza

Astazi sunt programate cele doua semifinale ale Turneului Campionilor. in aceasta faza au acces in premiera trei jucatori: Grigor Dimitrov, Jack Sock si David Goffin.

VIDEO Turneul Campionilor: Dominic Thiem il invinge pe Carreno Busta

Dominic Thiem 4 ATP) a reusit prima victorie de la actuala editie a Turneului Campionilor, austriacul trecand in trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-4, de Pablo Carreno Busta 10 ATP). Meciul a facut parte din Grupa Pete Sampras.

VIDEO Turneul Campionilor: David Goffin, in finala competitiei de la Londra - Belgianul l-a invins pentru prima data pe Roger Federer (scor 2-6, 6-3, 6-4)

David Goffin 8 ATP) a produs surpriza in prima semifinala de la Turneul Campionilor, belgianul reusind sa-l invinga pe Roger Federer, cap de serie numarul doi. Goffin s-a impus cu 2-6, 6-3, 6-4, bifand astfel prima victorie in fata campionului elvetian si prima finala din cariera la Turneul Campionilor.

Goffin il elimina pe Federer in semifinale la Turneul Campionilor

Surpriza de proportii in prima semifinala la Turneul Campionilor din Londra, unde belgianul David Goffin, jucatorul care il invinsese in grupe si pe Rafael Nadal, a reusit eliminarea lui Roger Federer.

Turneul Campionilor: David Goffin, victorie clara in fata lui Dominic Thiem - Belgianul, duel cu Roger Federer in semifinale

Dupa un inceput foarte slab de partida a fost condus cu 3-0), David Goffin a facut unele ajustari in jocul sau: a stat cat mai aproape de baseline, a lovit mingea din urcare, a incercat sa dicteze ritmul, in timp ce jocul de picioare i-a functionat la un nivel inalt. Belgianul a intors soarta meciului cu Dominic Thiem, victoria venind in doua seturi, scor 6-4, 6-1. Goffin isi trece in palmares cel mai important rezultat al carierei de la Turneul Campionilor: calificarea in semifinale - faza a competitiei unde va da peste Roger Federer.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, invinsi si in al treilea meci la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, a fost invinsa, joi, de cuplul Ryan Harrison/Michael Venus SUA/Noua Zeelanda), in ultima etapa a grupei Eltingh/Haarhuis, de la Turneul Campionilor, potrivit news. ro.

Roger Federer a castigat duelul generatiilor de la Turneul Campionilor. E primul calificat in semifinale

Roger Federer pare in cea mai buna forma la Turneul Campionilor de la Londra, unde s-a calificat in semifinale dupa doar doua meciuri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )