Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tenis Seul: Irina Begu, calificata in sferturi. Cine este urmatoarea adversara

România Liberă România Liberă,
Tenis Seul: Irina Begu, calificata in sferturi. Cine este urmatoarea adversara

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si principala favorita a turneului de la Seul, a eliminat-o pe Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2 si s-a calificat in sferturile competitiei. continuă pe România Liberă

WTA Seul: Irina Begu, in optimile turneului

Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimile turneului WTA de la Seul Coreea de Sud), dupa ce a trecut de Kateryna Kozlova venita din calificari, locul 203 WTA).

Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului WTA din Seul

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turenului de la Seul, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2, pe sportiva Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, intr-un meci care a durat doua ore si 21 de minute, informeaza Mediafax.

Irina Begu s-a calificat in sferturi la Seul

Principala favorita a turneului din Coreea de Sud, Irina Begu a dispus, joi, de slovena Polona Hercog dupa un meci de trei seturi.

Irina Begu trece fara probleme de primul tur la Seul

Principala favorita a turneului WTA de la Seul, jucatoarea Irina Begu s-a calificat marti in optimile de finala.

Premiera in istoria WTA, cu doua romance favorite numarul 1: Simona Halep, la Guangzhou si Irina Begu, la Seul

Premiera in istoria WTA. Doua romance sunt favoritele principale la doua turnee importante ce se desfasoara concomitent: Simona Halep, cap de serie, este favorita numarul 1 la Guangzhou China) si Irina Begu,.

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Seul

Irina Begu, locul 29 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turenului de la Seul, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2, pe sportiva Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, intr-un meci care a durat doua ore si 21 de minute.

Perechea Irina Begu/Raluca Olaru s-a calificat in semifinalele turneului WTA din Seul

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numarul 3, a invins, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, cuplul ceh Kristyna Pliskova/Katerina Vankova, si s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Seul, informeaza Reuters.

Cine este Irina Radu, sef interimar la TVR dupa plecarea fortata a lui Stelian Tanase

Irina Radu este o veche angajata a TVR, care s-a remarcat in ultimul an prin cateva contre publice cu Stelian Tanase, presedintele - director general inlaturat azi din functie dupa votul din Parlament. Irina Radu, propusa acum pentru sefia interimara a TVR, s-a angajat in televiziunea publica in anii 90, dupa doi ani in presa locala, la Monitorul de Iasi.

Cine este Irina Radu, noua sefa TVR

Irina Radu, noua sefa interimara a TV, a fost director de programe in televiziunea publica, incepand cu anul 2013. De asemenea, Radu a mai fost director al canalului TVR 1, din 2004 pana in 2006, director interimar al canalului TVR 2 si pentru o scurta perioada director Evenimente Speciale.

Cine este Martin Winterkorn, CEO-ul demisionar in scandalul Volkswagen DieselGate. A lucrat in anii 80 fix in domeniul testarii de laborator

Martin Winterkorn, omul momentului in scandalul Volkswagen DieselGate, are 68 de ani si si-a dedicat intreaga viata profesionala marcilor Volkswagen si Audi, iar mai apoi Volkswagen Group in sine. Datele din CV-ul sau arata ca in anii 80 a lucrat fix in domeniul testarii de laborator. Dupa aproape 35 de ani petrecuti in sanul industriei auto germane pentru marcile Volkswagen si Audi, Winterkorn a parasit fotoliul celui mai bine platit executiv in Germania cu un mesaj de adio emotionant: Volkswagen a fost, este si va fi mereu viata mea!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )