Libnet.ro
UNICEF

15:30

Turneul de la WIMBLEDON: La ce ora joaca Simona Halep

Antena3 Antena3,
Turneul de la WIMBLEDON: La ce ora joaca Simona Halep

Turneul de la WIMBLEDON. Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil vor evolua, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, conform programului anuntat, duminica, pe. continuă pe Antena3

Turneul de la Wimbledon: Google nu te lasa sa ignori competitia cu Simona Halep

Turneul de la Wimbledon este cel mai recent subiect celebrat de Google printr-un Doodle. Anul acesta, Simona Halep va incerca sa ia titlul. Turneul de la Wimbledon este una dintre cele mai prestigioase competitii de tenis de pe mapamond si una dintre cele mai vechi. Chiar si persoane care nu au nici o tangenta cu [].

Simona Halep la Wimbledon! La ce ora joaca romanca si pe cine va avea drept adversara

Simona Halep, locul 2 WTA, va debuta lunilaturneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. Halep va juca impotrivaMarinei Erakovici. Meciul va fi al doilea pe terenul numarul doi, du.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Pericol urias pentru Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca luni primul meci de la turneul de la Wimbledon 2017. Romanca o va intalni pe neozeelandeza Marina Erakovici, locul 129 mondial.

Wimbledon: Programul sportivilor romani - Halep, Begu, Bogdan si Copil vor debuta luni

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul primei zile de la competitia din Londra. Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil vor evolua luni, in primul tur al celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, debut spectaculos la Turneul de la Wimbledon

Simona Halep a inceput azi Turneul de la Wimbledon si a jucat in runda inaugurala cu neozeelandeza Marina Erakovic, jucatoare venita din calificari. Jucatoarea romana s-a calificat luni.

Simona Halep, fara emotii in turul II la Wimbledon! A eliminat-o pe Marina Erakovic cu 6-4, 6-1

Tenismena Simona Halep a castigat primul meci la turneul de Grand Slam de laWimbledon. Sportiva a jucat pe Terenul 2 unde a trecut de Marina Erakovic cu 6-4, 6-1, o victorie fara emotii pentru.

Wimbledon: Simona Halep vs Marina Erakovic 6-4, 6-1/ Calificare lejera in turul doi

Simona Halep a debutat cu dreptul pe iarba londoneza, favorita numarul doi pierzand doar cinci game-uri in meciul cu Marina Erakovic 129 WTA - Noua Zeelanda, venita din calificari), din runda inaugurala de la Wimbledon. Disputa de pe terenul doi a durat o ora si 13 minute, Simona castigand cu 6-4, 6-1. In urmatorul meci, Simo o va intalni in premiera in circuitul WTA pe Beatriz Haddad Maia Brazilia - locul 96 WTA). Se actualizeaza.

Simona Halep s-a temut de primul meci la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul doi la Wimbledon, dar dupa meciul castigat cu Marina Erakovic jucatoarea noastra a recunoscut ca a avut emotii.

Wimbledon (f): Venus Williams, Elina Svitolina si Simona Halep, in turul doi al competitiei londoneze

Simona Halep cap de serie numarul doi), Venus Williams favorita zece) si Elina Svitolina a patra favorita) s-au calificat, luni, in turul doi de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, inceput in forta de Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi la Wimbledon dupa un meci castigat in doua seturi in fata Marinei Erakovic din Noua Zeelanda.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )