Libnet.ro
UNICEF

18:00

Wimbledon (f): Venus Williams, Elina Svitolina si Simona Halep, in turul doi al competitiei londoneze

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon (f): Venus Williams, Elina Svitolina si Simona Halep, in turul doi al competitiei londoneze

Simona Halep cap de serie numarul doi), Venus Williams favorita zece) si Elina Svitolina a patra favorita) s-au calificat, luni, in turul doi de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Nu a demonstrat ca merita. Simona Halep, criticata de RIVALI inainte de Wimbledon

Simona Halep isi incepe drumul la Wimbledon, luni, dar inainte de unele dintre cele ai importante meciuri din viata sa, romanca a fost criticata de antrenorul Serenei Williams. Acesta a.

VIDEO Venus Williams a plans in fata jurnalistilor la Wimbledon, cand a fost intrebata de accidentul soldat cu un deces

Jucatoarea americana Venus Williams a plans, luni, in conferinta de presa de la finalul meciului cu Elise Mertens, din primul tur de la Wimbledon, dupa ce a fost intrebata de accidentul in care a fost implicata pe 9 iunie, soldat cu moartea unui barbat, si mesajul emotionant pe care l-a postat recent pe Facebook.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Pericol urias pentru Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca luni primul meci de la turneul de la Wimbledon 2017. Romanca o va intalni pe neozeelandeza Marina Erakovici, locul 129 mondial.

Turneul de la WIMBLEDON: La ce ora joaca Simona Halep

Turneul de la WIMBLEDON. Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil vor evolua, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, conform programului anuntat, duminica, pe.

Turneul de la Wimbledon: Google nu te lasa sa ignori competitia cu Simona Halep

Turneul de la Wimbledon este cel mai recent subiect celebrat de Google printr-un Doodle. Anul acesta, Simona Halep va incerca sa ia titlul. Turneul de la Wimbledon este una dintre cele mai prestigioase competitii de tenis de pe mapamond si una dintre cele mai vechi. Chiar si persoane care nu au nici o tangenta cu [].

Simona Halep la Wimbledon! La ce ora joaca romanca si pe cine va avea drept adversara

Simona Halep, locul 2 WTA, va debuta lunilaturneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. Halep va juca impotrivaMarinei Erakovici. Meciul va fi al doilea pe terenul numarul doi, du.

Simona Halep s-a temut de primul meci la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul doi la Wimbledon, dar dupa meciul castigat cu Marina Erakovic jucatoarea noastra a recunoscut ca a avut emotii.

Simona Halep, inceput in forta de Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi la Wimbledon dupa un meci castigat in doua seturi in fata Marinei Erakovic din Noua Zeelanda.

Simona Halep s-a impus in fata adversarei sale, Marina Erakovici. Romanca s-a calificat in turul II de la Wimbledon

Simona Halep, locul 2 WTA, se dueleaza, luni, la Wimbledon, cu neozeelandeza Marina Erakovici, locul 129 WTA, potrivit GSP. ]n momentul scrierii acestei stiri, scorul era in favoarea romancei.

Simona Halep, debut spectaculos la Turneul de la Wimbledon

Simona Halep a inceput azi Turneul de la Wimbledon si a jucat in runda inaugurala cu neozeelandeza Marina Erakovic, jucatoare venita din calificari. Jucatoarea romana s-a calificat luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )