Libnet.ro
UNICEF

14:16

Turnul Eiffel a fost iNCHIS din cauza unei greve spontane

Antena3 Antena3,
Turnul Eiffel a fost iNCHIS din cauza unei greve spontane

Turnul Eiffel, deschis in mod normal 365 de zile pe an, a fost inchis ieri din cauza unei greve, lasand sute de turisti sa admire reperul parizian doar de la sol. Compania care se ocupa de administrarea turnului sp. continuă pe Antena3

Mii de turisti dezamagiti in Paris: Turnul Eiffel a fost inchis din cauza unei greve

Mii de turisti au fost dezamagiti sa vada ca Turnul Eiffel a fost inchis marti dimineata din cauza unei greve a angajatilor, transmite thelocal. fr. Sindicatul CGT, majoritar in randul celor 300 de.

Turnul Eiffel, inchis pentru a doua zi consecutiv din cauza unei greve

Turnul Eiffel ramane inchis miercuri dimineata, din cauza unei greve ce are loc pentru a doua zi consecutiv, informeaza AFP. Desi primirea vizitatorilor - intre 25. 000 zilnic - ar fi trebuit sa inceapa la ora 09. 00, Turnul nu a deschis nici usile nici lifturile.

Turnul Eiffel, inchis pentru turisti din cauza unei greve.

Lifturile turnului Eiffel s-au oprit, marti, dupa ce muncitorii francezi au declansat o greva, ca urmare a disputelor pe tema sigurantei si conditiilor de munca, relateaza Al Jazeera. Potrivit angajatilor, structura turnului nu poate face fata fluxului zilnic de 30. 000 de turisti, iar excesul de vizitatori reprezinta un risc si compromite conditiile de munca. Reprezentantii sindicatului au declarat ca sunt nemultumiti de proasta gestionare a lucrarilor de reparatie a structurii turnului .

Victoria Azarenka s-a retras de la Wimbledon din cauza unei accidentari la genunchiul drept (VIDEO)

Jucatoarea belarusa de tenis Victoria Azarenka s-a retras de la Wimbledon din cauza unei accidentari serioase la genunchiul drept, au anuntat, miercuri, organizatorii, potrivit The Guardian. Victoria s-a accidentat.

Steve Darcis (jucatorul care l-a eliminat pe Rafael Nadal) s-a retras de la Wimbledon din cauza unei accidentari

Steve Darcis belgianul care l-a eliminat pe Rafael Nadal in primul tur) s-a retras de la Wimbledon, din cauza unei accidentari la umar, au anuntat organizatorii turneului de Grand Slam, citati de Reuters.

Darcis, jucatorul care l-a eliminat pe Nadal de la Wimbledon, s-a retras din turneul de Grand Slam din cauza unei accidentari

BelgianulSteve Darcis, care l-a eliminat pe Rafael Nadal din turneu de la Wimbledon, s-a retras, miercuri, din turneu, din cauza unei accidentari la umar. Tocmai am primit confirmarea ca Steve Darcis s-a.

Trafic paralizat pe Autostrada Soarelui din cauza unei vijelii

Ofiterii din cadrul Centrului Infotrafic au anuntat in urma cu 40 de minute ca traficul pe Autostrada Soarelui se desfasoara cu dificultate din cauza conditiilor meteo. La acest moment, pe A2 ploua torential.

Politistii rutieri au retinut 21 de permise din cauza consumului de alcool la volan: Cea mai mare amenda, 1.500 lei

Politistii rutieri au retinut 21 de permise din cauza consumului de alcool la volan. Totodata, agentii au intocmit 5 dosare penale. Tot din cauza alcoolului, unul dintre soferi a fost implicat intr-un accident.

Trafic ingreunat pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, din cauza unui accident

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, miercuri, in jurul pranzului, pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, din cauza unui accident in urma caruia doua persoane au fost ranite, informeaza Agerpres.

Schimbari la varful ASIROM: Dan-Gabriel Sauer a fost eliberat din functie ca urmare a dorintei sale de a se dedica unei alte oportunitati profesionale

Consiliului de Supraveghere al Asirom a decis in cadrul sedintei din data de 6 iunie 2013 cateva modificari de natura organizatorica in companie, a anuntat miercuri asiguratorul. Astfel, Dan-Gabriel Sauer a fost eliberat din functie ca urmare a dorintei sale de a se dedica unei alte oportunitati profesionale. Incepand cu luna iulie, Marek Golebiewski va prelua functia de CFO conform organigramei in vigoare, fiind numit Membru al Directoratului ASIROM, si va fi responsabil de diviziile de contabilitate, controlling si investitii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )