Libnet.ro
UNICEF

20:00

Turul Frantei: Richie Porte, fracturi la clavicula si pelvis dupa cazatura de duminica

Hotnews Hotnews,
 Turul Frantei: Richie Porte, fracturi la clavicula si pelvis dupa cazatura de duminica

Australianul Richie Porte, care a abandonat dupa o cazatura teribila suferita in etapa a noua a Turului Frantei, are fracturi la clavicula si la pelvis, a anuntat, duminica seara, echipa BMC. continuă pe Hotnews

VIDEO Turul Frantei: Rigoberto Uran, victorie la photo finish in fata lui Warren Barguil (Sunweb)

Rigoberto Uran Cannondale) a castigat la photo finish etapa cu numarul noua din Turul Frantei desfasurata intre Nantua si Chambery, pe o distanta totala de 181,5 kilometri), columbianul invingandu-l la limita pe Warren Barguil Sunweb). Marele perdant al zilei a fost Richie Porte BMC): a cazut urat pe o coborare si a fost nevoit sa abandoneze inainte de etapa de azi, era la doar 39 de secunde de prima pozitie). Lider al ierarhiei se mentine Chris Froome Sky).

Tripla pentru Marcel Kittel in Turul Frantei dupa o victorie la fotografie

Germanul Marcel Kittel si-a trecut in cont, vineri, a treia victorie de etapa in aceasta editie din Turul Frantei.

VIDEO Turul Frantei: Lilian Calmejane (Direct Energie) a castigat etapa a opta

Lilian Calmejane Direct Energie) a castigat, sambata, etapa cu numarul opt din Turul Frantei, desfasurata intre Dole si Station des rousses, pe o distanta de 187,5 kilometri. Tricou galben ramane Chris Froome Sky).

Ciclism - Turul Frantei: Marcel Kittel, la al doilea succes consecutiv

A saptea etapa a Turului Frantei, dintre Troyes si Nuits-Saint-Georges, desfasurata pe o distanta de 213,5 kilometri, a fost castigata de germanul Marcel Kittel Quick-Step). dupa 05h 03' 18'. Kittel a obtinut astfel a treia victorie la aceasta editie a competitiei, el impunandu-se si in a doua si in a sasea etapa.

Ciclism - Turul Frantei: Marcel Kittel, la al doilea succes consecutiv

A saptea etapa a Turului Frantei, dintre Troyes si Nuits-Saint-Georges, desfasurata pe o distanta de 213,5 kilometri, a fost castigata de germanul Marcel Kittel Quick-Step), dupa 05h 03' 18'. Kittel a obtinut astfel a treia victorie la aceasta editie a competitiei, el impunandu-se si in a doua si in a sasea etapa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )