Libnet.ro
UNICEF

14:16

Tusk: E nevoie de un divort de catifea intre UE si Marea Britanie

B1 B1,
Tusk: E nevoie de un divort de catifea intre UE si Marea Britanie

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a spus premierului britanic Theresa May ca este nevoie de un divort de catifea intre Uniunea Europeana si Marea Britanie, informeaza. continuă pe B1

Marea Britanie renunta la presedintia rotativa a Consiliului UE in 2017

ACTUALIZARE 13:15 Belgia este dispusa sa preia presedintia Consiliului UE Belgia este dispusa sa asigure presedintia rotativa a Uniunii Europene in al doilea semestru al anului 2017, a anuntat astazi Ministerul Afacerilor Externe din aceasta tara, dupa ce Marea Britanie a anuntat ca renunta sa faca acest lucru, informeaza AFP. ------ Premierul britanic Theresa May l-a informat pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk, ca Marea Britanie va renunta sa asigure presedintia rotativa a Consiliului UE din iulie-decembrie 2017, a anuntat astazi executivul de la Londra, transmite AFP.

Marea Britanie nu se grabeste sa iasa din UE

Marea Britanie nu va depune cererea oficiala de iesire din Uniunea Europena UE) ca urmare a referendumului in favoarea Brexitului pana la sfarsitul acestui an, a declarat.

Marea Britanie nu va depune cererea oficiala de iesire din UE pana in 2017

Marea Britanie nu va depune cererea oficiala de iesire din Uniunea Europena UE) ca urmare a referendumului in favoarea Brexitului pana la sfarsitul acestui an, a declarat miercuri premierul britanic Theresa May, aflata in prima sa vizita oficiala in Germania, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Marea Britanie NU mai preia conducerea Consiliului UE. Ce efect are asupra Romaniei

Marea Britanie nu va mai prelua presedintia Consiliului de ministri al Uniunii Europene, a anuntat, miercuri, ziarul german Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Wizz Air isi reduce planurile de investitii in Marea Britanie

Wizz Air isi va modifica planurile de expansiune in Marea Britanie din cauza deprecierii lirei sterline dupa votul din 23 iunie pentru Brexit, transmite Reuters.

A fost potrivit ca atacul din Nisa a fost relatat de o musulmana cu hijab? Sute de plangeri in Marea Britanie dupa ce un editor The Sun a facut declaratii discriminatorii la adresa unei jurnaliste

Relatarea unei jurnaliste cu hijab despre atacul de la Nisa a starnit controverse in Marea Britanie. Autoritatea de reglementare a presei a primit peste 800 de plangeri din cauza unui comentariu ce a fo.

Marea Britanie NU mai preia conducerea Consiliului UE. Romaniei ii vine randul mai repede

Marea Britanie nu va mai prelua presedintia Consiliului de ministri al Uniunii Europene, a anuntat, miercuri, ziarul german Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Efectele Brexitului: Marea Britanie nu va invoca Articolul 50 pentru iesirea din Uniunea Europeana

Un oficial guvernamental a declarat marti la inalta Curte de la Londra ca in contextul Brexitului, Marea Britanie nu va initia procesul in acest an pentru Articolului 50 al Tratatului de la.

Ungaria vrea sa preia de la Marea Britanie presedintia UE

Ungaria a informat Uniunea Europeana UE) ca este gata sa preia de la Marea Britanie presedintia prin rotatie a blocului comunitar in a doua jumatate a lui 2017, a declarat marti ministrul de externe Peter Szijjarto in cadrul unei conferinte de presa, relateaza MTI, potrivit Agerpres.

Marea Britanie nu va divorta oficial de Uniunea Europeana in acest an

Marea Britanie nu va incepe divortul oficial de UE invocand articolul 50 din Tratatul de la Lisabona in acest an, a declarat marti un avocat al guvernului in fata inaltei Curti,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )