Libnet.ro
UNICEF

20:15

TVR 2 va difuza noua dintre cele mai frumoase filme cu Marlene Dietrich: cand le puteti vedea

Adevărul Adevărul,
TVR 2 va difuza noua dintre cele mai frumoase filme cu Marlene Dietrich: cand le puteti vedea

Postul TVR 2 va difuza, in cadrul programului Telecinemateca, o selectie a celor mai frumoase filme ale actritei si cantaretei Marlene Dietrich. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase 5 sate turistice de pe litoralul bulgaresc: unde poti sa petreci o vacanta linistita, in locuri pitoresti, cu un buget decent VIDEO

Litoralul bulgaresc inseamna mai mult decat statiunile foarte populare unde ne-am obisnuit sa mergem in fiecare vara, ca Nisipurile de Aur, Albena sau Nessebar. Puteti avea un concediu relaxant, cu un buget de vacanta decent, daca alegeti unul dintre satele turistice linistite asezate pe litoralul Marii Negre din Bulgaria.

Cele mai frumoase 14 insule grecesti recomandate pentru aceasta vara de specialistii ghidului de calatorii Conde Nast Traveller FOTO

Grecia se numara printre destinatiile estivale preferate de romani, iar recomandarile ghidului de calatorii Conde Nast Traveller pentru aceasta vara vin in ajutorul celor care vor sa descopere si alte locuri de vacanta dincolo de popularele Creta, Santorini sau Rodos. Anul acesta, pe lista apar si insule mai putin cunoscute, dar care au ce oferi vizitatorilor.

Rusii vin la Prima TV: postul difuzeaza unele dintre cele mai bune filme rusesti

Prima TV va difuza in aceasta vara mai multe filme rusesti de referinta in cinematografia mondiala, printre care Gara pentru doi si Orasul Zero.

Delia isi testeaza limitele pe unul dintre cele mai dificile trasee montane din Romania. Unde va merge, alaturi de sotul ei

Delia Matache va trai experienta vietii sale, urmand ca timp de trei zile sa innopteze numai in saci de dormit, scrie libertatea. ro.

Festival inedit in Marea Britanie. Peste 700 de participanti la una dintre cele mai mari adunari de sex in aer liber din Europa (VIDEO+FOTO)

Festival inedit timp de trei zile in Marea Britanie. incepand cu anul 2013, britanicii gazduiesc partide de sex tematice si diverse chefuri si petreceri in cadrul acestui.

Misterioasa muza care a inspirat unul dintre cele mai celebre romane din Turcia

Publicat prima data in 1943 in Istanbul, romanul Madonna in haina de blana al scriitorului Sabahattin Ali, a fost trecut cu vederea de critici care au considerat ca este o simpla poveste de dragoste, fara esenta, care se adreseaza adolescentelor visatoare si naive.

Legendele Manastirea Cosuna, una dintre cele mai vechi din Romania. Cat de bogat a fost odinioara lacasul de cult

Manastirea Cosuna-Bucovatul Vechi a fost construita in apropiere de Craiova, pe malul Jiului, pe locul castrului roman Pelendava. Lacasul de cult este considerat cel mai vechi din zona Olteniei.

Legendele Manastirii Cosuna, una dintre cele mai vechi din Romania. Cat de bogat a fost odinioara lacasul de cult

Manastirea Cosuna-Bucovatul Vechi a fost construita in apropiere de Craiova, pe malul Jiului, pe locul castrului roman Pelendava. Lacasul de cult este considerat cel mai vechi din zona Olteniei.

TOP: cele mai vandute masini electrice plug-in din lume

Zece cele mai cautate masini electrice plug-in reincarcabile la priza) din lume au fost vandute in 120. 000 de unitati in primele cinci luni ale anului, dintre care peste 22. 000 de unitati au fost comercializate in luna mai, in crestere cu 42% fata de.

Razboiul dronelor a inceput in Ucraina: in conflictul din sudul tarii sunt utilizate cele mai diverse modele de acest fel

Cele mai moderne modele de drone cu scop de a spiona pozitiile inamice sunt folosite in conflictul din sudul Ucrainei. in regiunea Donetk din Ucraina, ocupata de separatistii prorusi, se.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )