Libnet.ro
UNICEF

11:45

TOP: cele mai vandute masini electrice plug-in din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: cele mai vandute masini electrice plug-in din lume

Zece cele mai cautate masini electrice plug-in reincarcabile la priza) din lume au fost vandute in 120. 000 de unitati in primele cinci luni ale anului, dintre care peste 22. 000 de unitati au fost comercializate in luna mai, in crestere cu 42% fata de. continuă pe Wall-Street Ro

Razboiul dronelor a inceput in Ucraina: in conflictul din sudul tarii sunt utilizate cele mai diverse modele de acest fel

Cele mai moderne modele de drone cu scop de a spiona pozitiile inamice sunt folosite in conflictul din sudul Ucrainei. in regiunea Donetk din Ucraina, ocupata de separatistii prorusi, se.

Cele mai frecvente minciuni in cuplu si ce ascund acestea: Partenerul poate servi dreptoglinda, reflectand o parte din noi

Plecand de la ideea ca relatiile in care ne implicam ne pot ajuta foarte mult sa ne cunoastem, psihologii sunt de parere ca partenerul de cuplu poate servi drept oglinda, reflectand o parte din noi. in acelasi timp, ascunderea adevarului scoate la lumina vulnerabilitatile si cele mai mari frici ale noastre.

Traian Basescu, atac la ambasadorii romani: in cele mai importante trei capitale europene avem diplomati neprofesionisti (VIDEO)

Fostul sef de stat Traian Basescu este de parere ca tara noastra se descalifica, trimitand diplomati neprofesionisti in cele mai importante capitale europene. El a facut referire la ambasadorii.

Cele mai multe goluri intr-un meci la EURO din ultimii 16 ani. Alte statistici interesante

Franta si Islanda au oferit duminica seara meciul cu cele mai multe goluri marcate la turneul final al Campionatului European gazduit chiar de Hexagon.

Cele mai potrivite cocktailuri de servit la piscina in vara 2016. Recomand, in primul rand, Domaine de la pesch

Cocktailurile cu fructe de sezon si care au ca baza spumantul sunt cele mai cautate in aceasta perioada. Servite la piscina pe sezlong ele pot alunga canicula si instala o senzatie de racoare.

Frizerul, bucatarul si confectionerul, cele mai putin respectate meserii din Romania

Frizerul, bucatarul si confectionerul sunt considerate cele mai putin respectate categorii profesionale din Romania, iar medicul, profesorul si zidarul se numara printre cele mai respectate, potrivit unui studiu realizat in cadrul campaniei Romania.

VIDEO Cele mai ciudate teste de rezistenta la un iPhone

Pe canalul de Youtube TechRax, smartphone-urile sunt testate in cele mai ciudate moduri. De la turnatul plumbului incins peste telefon, lipirea lui de un magnet urias, pana la burnout cu o motocicleta peste ecranul sau. Oare Apple s-a gandit ca unii utilizatori vor supune la asemenea chinuri telefonul lor?.

FOTO VIRAL. Game of Thrones, Tyrion Lannister, suprins pe trotineta si photoshopat in cele mai ciudate ipostaze

Actorul Peter Dinklage, cunoscut pentru rolul lui Tyrion Lannister din Game of Thrones, a fost surpins de fani pe o trotineta. Acestia au profitat de ocazie si au creat o serie de fotografii trucate, in care Tyrion este suprins in cele mai ciudate ipostaze.

FOTOGALERIE Piticul din Game of Thrones, Tyrion Lannister, suprins pe trotineta si photoshopat in cele mai ciudate ipostaze

O serie de fotografii in care Peter Dinklage, cunoscut pentru rolul lui Tyrion Lannister din Game of Thrones, a fost surpins pe o trotineta, iar fanii au profitat de aceasta ocazie si au creat o serie de fotografii trucate, in care Tyrion este suprins in cele mai ciudate ipostaze. Pozele au devenit virale pe Internet, iar pe pe pagina oficiala a personajului, acesta a scris A Lannister always rides his scooter.

Topul companiilor de stat care ofera cele mai mari indemnizatii in consiliile de administratie

Societatile de stat care ofera cele mai mari indemnizatii membrilor din consiliile de administratie din societatile de stat sunt bancile EximBank, CEC Bank, Fondul Roman de Contragarantare si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, sumele depasind 10. 000 de lei brut pe luna.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )