Libnet.ro
UNICEF

08:32

Misterioasa muza care a inspirat unul dintre cele mai celebre romane din Turcia

România Liberă România Liberă,
Misterioasa muza care a inspirat unul dintre cele mai celebre romane din Turcia

Publicat prima data in 1943 in Istanbul, romanul Madonna in haina de blana al scriitorului Sabahattin Ali, a fost trecut cu vederea de critici care au considerat ca este o simpla poveste de dragoste, fara esenta, care se adreseaza adolescentelor visatoare si naive. continuă pe România Liberă

Turcia este in lacrimi dupa unul dintre cele mai grave atentate. Statele Unite ale Americii au reactionat

SUA au condamnat atacurile abominabile comise marti, pe aeroportul international Ataturk din Istanbul, care au facut cel putin 36 de morti si au asigurat Turcia de sprijinul sau, potrivit unui.

VIDEO Analiza Catalin Radu Tanase. Cum a fost posibil un atentat terorist pe unul dintre cele mai securizate aeroporturi din lume

Daca pana acum, teroristii preferau ca tinte zone turistice aglomerate sau administrative, de-acum tactica s-a schimbat.

Unul dintre cei mai mari lautari s-a intors in tara: Canta la festivaluri jazz/electro si evita parangheliile din cauza carora a avut numai probleme

Veteranul muzicii de petrecere din Romania si cel care l-a lansat pe Adrian Minune, s-a intors in Romania dupa ce a stat sapte ani in Canada. Dan Armeanca, caci despre el este vorba,.

Compania romaneasca de confectii care a fost selectata de Bursa de la Londra drept una dintre cele mai competitive IMM-uri europene

11 companii romanesti au fost selectate de London Stock Exchange LSE), operatorul burselor din Londra si Milano, ca fiind unele dintre cele mai competitive IMM-uri din Europa.

Fasolea, inclusa pe nedrept intre alimentele care ingrasa. Lista beneficiilor sale uimitoare

Fasolea a fost inclusa pe nedrept pe lista alimentelor care ingrasa. Ea are, de fapt, efect opus, pentru ca are foarte putine calorii, grasimi, sodiu si iti taie senzatia de foame, fiind unul dintre cele mai recomandate alimente de vara. Asadar, daca vrei sa slabesti, adauga fasole in supe, tocanite sau salate. Se gaseste intr-o varietate de forme si este gustoasa oricum - proaspata, uscata, congelata sau conservata. O poti folosi tot anul intr-o multime de combinatii, la oricare dintre mese.

Rusii vin la Prima TV: postul difuzeaza unele dintre cele mai bune filme rusesti

Prima TV va difuza in aceasta vara mai multe filme rusesti de referinta in cinematografia mondiala, printre care Gara pentru doi si Orasul Zero.

Legendele Manastirea Cosuna, una dintre cele mai vechi din Romania. Cat de bogat a fost odinioara lacasul de cult

Manastirea Cosuna-Bucovatul Vechi a fost construita in apropiere de Craiova, pe malul Jiului, pe locul castrului roman Pelendava. Lacasul de cult este considerat cel mai vechi din zona Olteniei.

Legendele Manastirii Cosuna, una dintre cele mai vechi din Romania. Cat de bogat a fost odinioara lacasul de cult

Manastirea Cosuna-Bucovatul Vechi a fost construita in apropiere de Craiova, pe malul Jiului, pe locul castrului roman Pelendava. Lacasul de cult este considerat cel mai vechi din zona Olteniei.

EVALUARE NATIONALA 2016. REZULTATELE au fost publicate de Ministerul Educatiei. Elevii au timp sa conteste notele pana la ora 20.00. Care sunt judetele cu cele mai mari note

Rezultatele examenului de Evaluare Nationala s-au publicat pe site-ul Ministerului Educatiei, evaluare. edu. ro.

VIDEO Atacul din Istanbul: Imagini cu momentul in care unul dintre kamikaze isi detoneaza vesta cu explozibili

O inregistrare video postata pe Twitter surprinde momentul in care unul dintre atacatori si-a detonat vesta cu explozibili. Inregistrarea nu are sunet si pare sa fi fost realizata de o camera de supraveghere, scrie The Guardian. In imagini se pot vedea mai intai zeci de persoane care merg prin aerport, iar dintr-o data incep sa alerge, distandu-se de o amenintare nevazuta de camera. Urmeaza o explozie puternica, care umple aerul cu fum si resturi de materiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )