Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ucigasul din Oregon, care a atacat studentii si profesorii unui Colegiu, s-a sinucis

România Liberă România Liberă,
 Ucigasul din Oregon, care a atacat studentii si profesorii unui Colegiu, s-a sinucis

Autorul masacrului din Oregon s-a sinucis, nu a fost ucis de fortele special, arata un comunicat al autoritatilor, anunta BBC News, preluat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Atacul armat de la universitatea din Oregon / Asasinul a vizat crestinii: O sa-l vezi pe Dumnezeu intr-o secunda

Barbatul care a ucis zece persoane intr-o universitate din Oregon a vizat crestinii, potrivit marturiei unui tata a carui fata a fost ranita, scrie AFP.

UPDATE Atac armat la o universitate locala din Oregon: Noua persoane au fost ucise, atacatorul a fost impuscat mortal de politie

Un atac armat s-a produs joi la o universitate locala din Oregon, Umpqua Community College, in care noua persoane si-au pierdut viata. Mai multe victime au fost transportate la spitalul din localitate pentru a asistenta medicala. 12 Atacatorul din campusul din sud-vestul statului Oregon a ucis noua persoane si a ranit sapte inainte ca politia sa-l impuste mortalUPDATE 06. 15 Autorul atacului a fost identificatUPDATE 02:20 Presedintele Barack Obama a denuntat uciderile in masa devenite in Statele Unite o rutina si a insistat ca nicio tara avansata nu asista in mod regulat la episoade ca cel petrecut in Oregon, unde au fost ucise joi cel putin 13 persoane, noteaza agentia EFE.

UPDATE Atac armat la o universitate locala din Oregon: Cel putin 15 persoane au murit

Un atac armat s-a produs joi la o universitate locala din Oregon, Umpqua Community College, in care 10 persoane si-au pierdut viata, informeaza CNN. Mai multe victime au fost transportate la spitalul din localitate pentru a asistenta medicala. UPDATE 22:00 Autoritatile locale anunta un nou bilant al victimelro: cel putin 15 persoane si-au pierdut viata, informeaza Reuters.

VIDEO Gafa a lui Jeb Bush, la o zi dupa masacrul din Oregon. Republicanul a spus ca se mai intampla

La o zi dupa masacrul de la colegiul american din Oregon, republicanul Jeb Bush, ce incearca sa obtina nominalizarea partidului pentru a intra in cursa pentru Casa Alba anul viitor a spus ca se mai intampla, dar asta nu inseamna ca reglementarile privind posesia armelor ar trebui inasprite, scrie politico. com.

FOTO. Atac armat intr-un colegiu din Oregon: Zece morti si 20 de raniti. REACTIA lui Obama

Cel putin 15 persoane au murit si alte douazeci au fost ranite, dupa ce un barbat a deschis focul la un colegiu din Oregon, SUA, informeaza CNN.

Atac armat intr-un colegiu din Oregon: Zece morti si 20 de raniti. REACTIA lui Obama

Cel putin 15 persoane au murit si alte douazeci au fost ranite, dupa ce un barbat a deschis focul la un colegiu din Oregon, SUA, informeaza CNN.

Atac armat intr-un colegiu din Oregon: Zece morti si 20 de raniti

Cel putin 15 persoane au murit si alte douazeci au fost ranite, dupa ce un barbat a deschis focul la un colegiu din Oregon, SUA, informeaza CNN.

Femeia din Vaslui, care a fost ucisa de sotul sau, ceruse in instanta ordin de protectie

Femeia din Vaslui care a fost macelarita de sotul care a injunghiat-o si pe fiica lor ceruse in instanta ordin de protectie. A renuntat insa la proces chiar cu o zi inainte de a fi ucisa. De altfel, fiul.

Atac armat la un campus din Oregon: cel putin 10 morti si 20 de raniti

Cel putin 10 persoane au fost ucise si alte 20 ranite intr-un atac armat care a avut loc joi, intr-un colegiu din Roseburg, statul Oregon nord-vestul SUA), informeaza Reuters.

SUA: Autorul masacrului din Oregon s-a sinucis dupa atac, sustin autoritatile. 14 arme, gasite la locuinta sa

Autorul atacului armat comis joi la Colegiul Umpqua din statul american Oregon si-a luat singur viata dupa incident si nu a fost ucis de politisti, asa cum s-a crezut initial, relateaza Mediafax. Anuntul a fost facut sambata, de catre autoritatile americane, in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )