Libnet.ro
UNICEF

18:45

Femeia din Vaslui, care a fost ucisa de sotul sau, ceruse in instanta ordin de protectie

Antena3 Antena3,
Femeia din Vaslui, care a fost ucisa de sotul sau, ceruse in instanta ordin de protectie

Femeia din Vaslui care a fost macelarita de sotul care a injunghiat-o si pe fiica lor ceruse in instanta ordin de protectie. A renuntat insa la proces chiar cu o zi inainte de a fi ucisa. De altfel, fiul. continuă pe Antena3

Criminalul din Vaslui a fost gasit mort. Care au fost ultimele sale cuvinte, inainte de a-si lua viata

Criminalul din Vaslui care si-a macelarit sotia si si-a injunghiat fiica a fost gasit mort. Barbatul si-a luat viata, exact asa cum amenintase ca va face. Anchetatorii il cautau de trei zile si ieri reu.

O batrana din Constanta a fost inselata cu 134.000 de lei. Ce metoda a folosit infractorul

O femeie in varsta de 83 de ani, din Constanta, a fost inselata cu 134. 000 de lei prin metoda Accidentul. Femeia a fost contactata de un barbat care a pretins ca este fiul ei, i-a spus ca a provocat un accident si a convins-o sa ii dea banii unui barbat care a venit la usa sa.

Femeia din Vaslui macelarita de sot ceruse ordin de protectie, dar judecatorii i-au respins cererea. Criminalul este liber

Forte impresionante de ordine participa la cautarea criminalului din localitatea vasluiana Poienesti, care si-a ucis cu bestialitate sotia si si-a injunghiat cu o baioneta fiica. Cu o zi inainte de crima, femeia a renuntat la procesul prin care solicita ordin de protectie impotriva criminalului.

Fragmentul din Coran care ar putea schimba fundatia Islamului

Cel mai vechi fragment dintr-un Coran a fost gasit din intamplare in biblioteca Universitatii din Birmigham dupa ce ar fi fost indexat gresit alaturi de un Coran din secolul al IX-lea. Primele analize arata ca.

PayWell Romania: Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2015

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2015, potrivit editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, nivel similar celui de anul trecut. Cea mai mare crestere salariala in 2015 a fost inregistrata in sectoarele farmaceutic si bunuri de larg consum 4,5% in fiecare caz). Similar anului trecut, cresteri salariale sub media pietei au fost calculate pentru sectoarele bancar 2%) si retail 3. Desi diferenta nu este majora, este primul an dupa multa vreme in care cresterea medie salariala din Romania a fost mai mare decat cea planificata initial de companii 3,9%). Acesta este un semn ca economia este pe o traiectorie de crestere, a declarat Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania.

FOTO: Cum arata cea mai celebra si ADORABILA PISICA din lume, care are peste 3,2 milioane de fani

La scurt timp dupa venirea pe lume, Nala a fost dusa, impreuna cu fratii ei, la un adapost pentru animale.

Profesorul de sport din Capitala, care a fotografiat eleve in vestiar, a recunoscut acuzatiile

Profesorul de sport de la Scoala nr. 164 din Capitala a recunoscut ca a fotografiat eleve in vestiar. Barbatul sustine ca fetele erau indisciplinate si voia sa le ameninte ca va arata pozele parintilor. Caz.

CIA retrage personal din China. Care este motivul

CIA a retras personal de la Ambasada Statelor Unite din Beijing, de teama ca date furate din computerele Guvernului i-ar putea expune agentii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )