Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un ucrainean va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an

România Liberă România Liberă,
 Un ucrainean va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an

Asa cum si la Bucuresti a fost de multe ori, Chisinaul cunoaste acum scandalul selectiei celui care va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an. Dupa cum anunta portalul agora. md, selectia desfasurata pe 28 februarie a decis ca Eduard Romanzuta sa aiba aceasta responsabilitate muzicala. continuă pe România Liberă

Eurovision 2015 la Chisinau. Un ucrainean va reprezenta Republica Moldova la Viena

Publicul si juriul au decis. Eduard Romanyuta ne va reprezenta tara la Eurovision Song Contest 2015. Acesta a cucerit telespectatorii si membrii juriului prin vocea si prestatia sa scenica acumuland cele mai multe voturi.

Angela Merkel, intrebata daca exista riscul ca Rusia sa repete in Moldova actiunile din Ucraina: Speram sa nu

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat joi ca spera sa nu existe riscul ca Rusia sa repete in Republica Moldova actiunile din Ucraina, unde este acuzata ca sprijina rebelii pro-rusi in razboiul cu guvernul de la Kiev. Ea a fost intrebata, la Berlin, daca exista riscul ca Rusia sa deruleze in Moldova aceleasi actiuni ca cele din Ucraina. Speram ca nu, a raspuns ea, potrivit transcriptului conferintei comune de presa cu presedintele roman Klaus Iohannis, postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Doi ministri de Externe din Europa vor vizita Republica Moldova

Ministrul Afacerilor Externe al Regatului Danemarcei, Martin Lidegaard, si ministrul Afacerilor Externe al Poloniei, Grzegorz Schetyna, vor efectua luni, 2 martie, o vizita in Republica Moldova, la invitatia viceprim-ministrului Natalia Gherman, ministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, transmite IPN.

Angela Merkel: Republica Moldova va primi un ajutor substantial din partea Uniunii Europene

Republica Moldova va primi un ajutor substantial din partea Uniunii Europene, a declarat joi cancelarul german, Angela Merkel, adaugand ca Acordul de Asociere se afla in prezent in proces de ratificare in.

Angela Merkel: Republica Moldova va primi un ajutor substantial din partea Uniunii Europene

Republica Moldova va primi un ajutor substantial din partea Uniunii Europene, a anuntat cancelarul german, Angela Merkel, precizand ca Acordul de Asociere se afla in prezent in proces de ratificare in Bundestag.

Reformele in Republica Moldova, sustinute de presedintele Consiliului European

Republica Moldova este un partener important al Uniunii Europene, iar cooperarea bilaterala va continua sa fie aprofundata, a declarat presedintele Consiliului European, Donald Tusk, dupa intrevederea pe care a avut-o la Bruxelles cu premierul moldovean Chiril Gaburici, conform Mediafax.

Presedintele Consiliului European: UE va sustine reformele in Republica Moldova, un partener important

Cooperarea bilaterala dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova va continua sa fie aprofundata, a declarat presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Acesta s-a intalnit la Bruxelles cu premierul.

Rusia ridica partial embargoul impus importurilor de mere din Republica Moldova

Federatia rusa reia incepand de joi importul de mere din Republica Moldova, a anuntat organismul rus pentru protectia consumatorilor Rosselhoznadzor, citat de site-ul moldovean de stiri Unimedia.

Rusia ridica partial embargoul impus importurilor de mere din Republica Moldova

Federatia rusa reia, incepand de azi, importul de mere din Republica Moldova, a anuntat organismul rus pentru protectia consumatorilor, Rosselhoznadzor, citat de site-ul Unimedia.

Semne rele anul are. Republica Moldova, in pragul crizei economice. La ce se pot astepta moldovenii

Prognozele pentru anul 2015 sunt pesimiste pentru toate sectoarele economice ale Republicii Moldova. Expertii IDIS Viitorul prognozeaza o noua criza economica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )