Libnet.ro
UNICEF

07:15

E uimitor! Ceasul inteligent romanesc e mult mai destept decat te-ai astepta si arata spectaculos: totul despre Dagadam

Antena3 Antena3,
E uimitor! Ceasul inteligent romanesc e mult mai destept decat te-ai astepta si arata spectaculos: totul despre Dagadam

Dagadam este un proiect de smartwatch produs de o echipa de romani si irlandezi, ce are ambitia sa dea clasa dispozitivelor purtabile aflate in prezent pe piata, scrie playtech. roDaca ai inceput sa te. continuă pe Antena3

Hidroelectrica a castigat ultimul proces cu cel mai destept baiat din energie

Compania de stat Hidroelectrica a castigat miercuri procesul cu Energy Holding, compania lui Bogdan Buzaianu, supranumit cel mai destept baiat din energie, care solicitase despagubiri de 1,1 miliarde de lei.

SONDAJ Crezi ca masinile autonome vor ajunge mai raspandite decat restul in decursul vietii tale?

Automobilul autonom reprezinta, probabil, jucaria cea mai importanta pe care industria auto o pregateste omenirii in acest secol. Inca suntem la stadiul in care se vorbeste mult despre asta, iar progresele pe toate palierele legislativ, tehnologic, etic sunt relativ mici raportate la importanta fenomenului. Acestea fiind spune, vrem sa stim cum ganditi voi si daca sunteti de parere ca masinile autonome vor ajunge mai raspandite decat restul in cursul vietii voastre.

Oferte de Revelion in tara si in strainatate. Poiana Brasov, mai scumpa decat Europa Occidentala

Daca vreti sa petreceti Revelionul in Poiana Brasov trebuie sa scoateti din buzunar 800 de euro de persoana. in Austria sau Bulgaria puteti avea parte de preturi mult mai mici.

O noua runda de negocieri a avut loc la ASF, dar transportatorii nu sunt inca multumiti. Tarif RCA mai mare decat cel promis

Autoritatea de Supraveghere Financiara incearca sa obtina un pret cat mai mare in favoarea societatilor de asigurari, peste intelegerea facuta in timpul protestelor de luna trecuta.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )