Libnet.ro
UNICEF

23:30

ULTIMA ORA. Lista Zonelor Verzi, tarile pentru care nu aplica izolarea, a fost actualizata. Noi destinatii de calatorie pentru romani

Antena3 Antena3,
ULTIMA ORA. Lista Zonelor Verzi, tarile pentru care nu aplica izolarea, a fost actualizata. Noi destinatii de calatorie pentru romani

Premierul Ludovic Orban a convocat luni Comitetului National pentru Situatii de Urgenta pentru o decizie de ultima ora - actualizarea listei cu statele exceptate de la aplicarea masurilor de carantina izolare. Italia, Irlanda, Finlanda, Estonia si teritoriul european al Frantei au fost incluse pe lista zonelor verzi, catre care si traficul aerian va fi reluat. continuă pe Antena3

ADVERTORIAL 3 motive pentru care sa apelati la o firma de servicii funerare sector 1

Decesul unei persoane din familie poate fi un eveniment marcant pentru multi oameni! Cu totii vom trece insa prin astfel de momente si trebuie sa fim pregatiti pentru ele. Realizarea ceremoniei de inmormantare necesita timp si cunostinte specifice! Iar daca va aflati deja in situatia in care trebuie sa va ocupati de organizarea completa a acesteia, probabil n-aveti deloc dispozitia necesara. Totusi, puteti apela la o firma de servicii funerare sector 1. Aflati cele trei motive pentru care sa o faceti!.

Gabriela Firea: Nu exista nicio motivatie legala, logica si umana pentru care este inchis Spitalul Colentina

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a transmis sambata un mesaj ferm pentru apostolii apocalipsei. Ea le-a cerut ferm redeschiderea spitalului Colentina, considerand ca nu exista nicio motivatie pentru care acesta a ramas inchis pentru pacientii cronici.

Modificare de ultima ora pentru 4,2 milioane de posesori de carduri de sanatate

Valabilitatea celor 4,2 milioane de carduri de sanatate care expira la inceputul lunii viitoare va fi prelungita pentru inca 7 ani, conform unui anunt facut vineri de presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Adela Cojan.

Anunt de ultima ora de la Banca Transilvania: sunt vizati toti clientii. De acum poti face asta direct pe telefon

Banca Transilvania a venit cu un anunt foarte important pe 22 iunie. Daca urasti sa suni in call center pentru probleme, asta poate fi solutia. Banca Transilvania face acum un pas inainte.

Novak Djokovic, suspectat de infectarea cu COVID-19. Decizie de ultima ora a jucatorului de tenis

Novak Djokovic 33 de ani) a plecat de la Zadar Croatia) acasa, la Belgrad Serbia), pentru a-si face testul de COVID-19. Decizia vine dupa ce jucatorul de tenis a refuzat inainte de competitie aceasta.

Adelina Pestritu, anunt de ultima ora. Vedeta ar putea fi insarcinata pentru a doua oara: Ne-am dori sa fim patru, dupa izolare

Adelina Pestritu si sotul ei se bucura de o frumoasa poveste de iubire, iar faptul ca isi mai doresc un frate sau o sora pentru fetita lor nu mai este un secret pentru nimeni. Recent insa, intr-o.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cat timp vor mai continua ploile si cum va fi vremea in urmatoarele 4 saptamani

Meteorologii anunta ca nu vom scapa de ploi nici in ultima saptamana a lui iunie, dar nici la inceputul lunii iulie. Temperaturile vor fi de vara, normale pentru aceasta perioada.

Val de infectari cu coronavirus la Antena 1: Celebra cantareata Ami, anunt de ultima ora, dupa ce a filmat alaturi de Marcel Pavel si Ozana Barabancea

Dupa un val de infectari cu COVID-19 care a lovit din plin vedetele Antenei 1, iata ca apar si vesti bune. Celebra cantareata Ami, desia fost prezenta la filmari alaturi de Marcel Pavel, Ozana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )